Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roxii00 kérdése:
Szerinted most szivat vagy tényleg akar valamit tőlem? Foglalkozzam vele? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akit egy buliban ismertem meg. már előtte is szemeztünk! Most az van, hogy sikerült összeszednem a bátorságot, hogy beszéljek vele,de kiderült h neki van barátnője. De mióta megismert, mindig velem akar lenni a buliban, velem akar táncolni stb.. és azt mondták róla, hogy ő egy nőcsábász stb.. Olyanokat is hallottam róla, hogy barátnője mellett kavart más csajjal is! De olyan szépen néz rám, kedves, ölelgetni akar mindig,puszilgatni... Nemrég volt egy buli ahol megint ott volt és, mivel megtudtam, hogy ő a barátnője mellett más lánnyal is volt,ezért inkább rá se néztem,de ő viszont egész buli alatt ott táncolt mellettem, nézett. Azt szeretném megérteni, hogy miért nem vesz fel msn-re vagy ír nekem myvipen egy levelet,hogy talizzunk. Vagy én csak buliban vagyok számára fontos? Akár mikor találkozunk én vagyok mindig az első. Pl.: volt most nemrég egy falunap,ahol ő is ott volt,és próbáltam kerülni,de ő mindig megtalált,úgy táncolt velem,hogy magáhozölelt..2010. okt. 8. 15:52
2/4 anonim válasza:
Félre akar kúrni. Azért nem veszi fel veled a kapcsolatot, tehát komolyabban nem érdeklődik felőled.
4/4 anonim válasza:
Ha tudod, hogy a barátnője mellet mással is kavart, akkor
eszedbe ne jusson kikezdeni vele! bocs, hogy nem mondok jókat, de ebbe nem tudlak biztatni... :S csak "azt" akarja.
hagyd a fenébe és keress vki mást! :D úgyis vannak sokkal jobb srácok mint ő :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!