Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szivat? Vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szivat? Vagy tényleg szeretne valamit?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem msnen egy lánnyal, eléggé szimpatikus volt számomra, kb akkor 1 hét után elhívtam andira, de lemondta a randi előtti 4-5 napon mert elkelett mennie családdal. Gondoltam csak játszott velem, de gondoltam, hogy mivan ha tényleg elment, és nem direkt csinálta. Az utána következő napokban alig beszéltünk, nemnagyon vol, meg énse. Pár nappal utána fenntvoltunk és megint olyan jókat beszéltünk.....tegnap rámírt, és megkérdezte, hogy mikor találkozunk már, mondtam nei hogy jövőhét hétvége jó-e neki mondta, hogy jó lesz, bár még nemtudja mikor is ér rá, mondta, hogy majd megbeszéljük és elment. Utána vipen írtam az egyik képéhez egy kommentet, megnézte, de semmi, most fennt vagyok msnen, meg ő is ,de várok, hogy rám ír-e. Vagy inkább én írjak rá? Szerintetek akar valamit?
2010. ápr. 18. 11:54
 1/9 anonim ***** válasza:

Te vagy a fiú, te írj rá! Szerintem nem szivat, főleg hogy most ő kérdezett rá a találkára. Nem kell kombinálni ;)

21/F

2010. ápr. 18. 12:01
 2/9 anonim ***** válasza:
nekemis volt egy ilyen netes dolog. egy hónap után találkoztunk párszor aztán szépen elfelejtett mert én soha nem írtam rá és sztem ezért. és nekem rohadtul fájt szval szerintem írj neki nyugodtan, te vagy a fiú, nincs mitől félned, ha meg a következő talit is lemondja, akkor hagyd a fenébe, találsz sokkal jobbat :)
2010. ápr. 18. 12:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Ő már rád írt egyszer, most legalább 10 szer neked kell ráírni :)
2010. ápr. 18. 12:48
 4/9 A kérdező kommentje:
mondjuk ebben van valami, hiszen eddig csak én írtam rá, de most az egyszer ő írt, most akkor megint csak én, és utána ő?: )
2010. ápr. 18. 12:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Majd csak ki fog alakulni ez. Idő kell hozzá. Biztos fogja érezni, hogy nem vagy közömbös iránta;)

21/F

2010. ápr. 18. 13:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Amikor szabad msn-en, ráírnék mindig. Amikor meg éppen nincs fenn, pl korán reggel, akkor is írhatsz neki valami kedveset, és máris jól indul a napja :)

Aztán majd Ő fog rád írni, hogy köszi mag minden és így tovább.. :) Nem nagy dolog

2010. ápr. 18. 13:52
 7/9 A kérdező kommentje:
azóta csak kis ideig volt fennt msnen, mikor ráírtam nem volt válasz, 2-3 perc múlva meg látom, hogy már nincs is fent, ez 2x volt eddig. Meddig várjak vele? Most akkor csak szivat ?
2010. ápr. 20. 15:29
 8/9 thedani ***** válasza:

Fent van msn-en és ráírjál e? Ha beszélni akarsz vele akkor igen, ha nem akkor nem. Mi ebben a bonyolult?

Írtál valami hülye oldalon valami hülye képe alá valamit és nem szólt rá semmit? Akkor ő egy normális ember. Ha meg rád ír hogy találkozzatok akkor hogy kérdezhetsz olyat hogy csak szivat és akar tőled valamit?

Én a neten ismertem meg a barátnőmet akivel régóta együtt vagyok, de ilyen dolgokat olvasva mégis azt mondom hogy nem tesz jót a net az emberi kapcsolatoknak.

Amúgy messze laktok egyámstól?

2010. ápr. 20. 15:58
 9/9 A kérdező kommentje:
na, hát lehet rosszul írtam, azért gondolom ,hogy csak szivat,mert egyszer már úgy volt, hogy találkozunk, de azt lemondta, most megkérdezte még egyszer, de azóta még egyszer sem volt fennt, a vipen meg ugye írtam neki egy kommentet a képéhez, eddig mindegyikhez írt vissza, de az enyémhez nem...
2010. ápr. 20. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!