Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelentheti azt hogy csak szívat?
Nem tiszta kérdés. Mit hiszel, mi az amiben szerinted hazudik neked? Az hogy bejössz neki? Mit jelent neked ez hogy "bejössz valakinek"?
Mert az én fogalmi rendszeremben ha bejön nekem egy lány (fiú vagyok) az azt jelenti, hogy szívesen töltöm vele az időm (jelenthet ez beszélgetést vagy szexet, vagy bármi más aktivitást).
Szóval szerintem nem hazudik azzal hogy azt mondja hogy bejössz neki. Aki nem jön be neki arra valszeg nem pazarolja az idejét. Én sem... A többi bejelölgetett lánnyal pedig szintén így lehet. Szimpatikusak neki ők is.
Úgy is mondhatjuk a srác jól kihasználja az idejét. Ez nem jelenti azt hogy nem tiszteli a lányokat (a rendelkezésre álló információk alapján) csak azt jelenti hogy egyszerre több lánnyal ismerkedik. Vagy azért mert több vasat akar tűzben tartani, vagy azért mert abban bízik így hamarabb megtalálja az igazit... Mindkét esetben optimális módszert használ.
Ha jártok, sztem nem gond, hogy ismerkedik.
Éppen vadászik... :D
Ha összejön veled és ezt utána teszi, akkor tré.
Párszor találkozttok és már ott aludtál nála?
gáz!
mivel van köztünk 150 km.....
nyilván ha itt lakna a közelben akk nem aludtam vna ott, de mivel nem történt semmi így nem gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!