Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedden megbeszéltük egy csajjal, hogy valamikor pénteken délután találkozunk (1. randi), de ő most lemondta, azért mert meleg van és ilyenkor nem megy ki. Ez jelentheti azt, hogy egyáltalán nem érdeklem? 18/f
38 fok van kint de szerintem nem akar veled találkozni.
Legalábbis én ha akarnék veled talizni azt mondanám, hogy most a nagy melegben nincs kedvem de majd talizunk ha kicsit hűvösebb lesz.
Első randi ilyen döglesztő melegben??? KIZÁRT!
Fölvázolom mi történik: A csaj mire odaér a randira szétizzadja magát hiába kente/fújta be magát 10x. Az a minimális smink amivel vonzóbbá tenné magát szétfolyik az arcán, ragad a feje elkezd csillogni, a haját hiába állítja be tökéletesre a sok izzadástól meg melegtől slampos kinézete lesz. A ruhája tökéletesen átnedvesedik mindenhol főleg lent. Talán szaga is lesz mert ügye nem dezodorálja a teljes testét. Napszemüveget nem nagyon lehet felvenni mert bepárásodik és tiszta izzadság lesz a szemgödre. Nem lehet kézen fogva járkálni mert szétizzadja a kezed és az gááz. Lehet vmit kihagytam de mindegy a lényeget sztem leírtam.
Tehát: a lány nem akarta magát kellemetlen helyzetbe hozni és rossz színben feltűnni előtted.:D
Ilyen időben randi?
Mikor hőségriadó van?
Túlparázod. Ha jobb idő ellenére sem akar talizni akkor pattintva letté. Addig tényleg hihető ez a kifogás. Én is meghülyülök odakint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!