Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedden megbeszéltük egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedden megbeszéltük egy csajjal, hogy valamikor pénteken délután találkozunk (1. randi), de ő most lemondta, azért mert meleg van és ilyenkor nem megy ki. Ez jelentheti azt, hogy egyáltalán nem érdeklem? 18/f

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 15:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem meggondolta magat!!
2011. aug. 29. 17:53
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

szerintem meg fél hogy megizzad és büdi lesz fúúúúúúúúúj

LOLFACEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!

2011. aug. 29. 18:28
 13/16 bainstorm ***** válasza:
81%

hát............ igen

bocs de az a nagy harci helyzet h nem érdekled....

ha érdekelnéd akkor a meleg nem akadály....

2011. aug. 29. 19:51
 14/16 anonim ***** válasza:

sok apró körülmény megin feltáratlanul maradt. pl neten ismerkedsz és vakrandi lenne, vagy ismered a csajt és csak ugy hivnád randira... egész más a szitu. gondolom nem ebből állt eddigi beszélgetésetek, ebből az 1 mondatbol. te ismered már valamennyire, neked kell tudnod, azokból a jelekből, hogy ez most lekoptatás, vagy tényleg ilyen hogy ezér lemondja. én már együttjártam barátnőmmel amikor még derültek ki furcsa indokok és okok, amikért nem ér rá, stb... de kiderült hogy nem ellenem irányul, ő tényleg ilyen, és ettől még szeret :)

szóval már megint egy kérdés, amit itt mi neked nemfogunk tudni megválaszolni, max találgatni.

tanácsolni annyit lehet, hogy pár nap mulva ha addig nem hozza fel hogy jobbidő van talizzatok, hozd fel neki te. ha ekkor is lemondja akk te is tudod mi a szomoru harci helyzet...

2011. aug. 29. 20:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt csak egy ember tudja erre a kérdésre a választ, ő pedig nem más mint a szóban forgó csaj, tőle kéne megkérdezni, hogy ez tényleg valós indok, vagy csak kifogás mert nem is akar talizni.

Mondjuk tényleg rossz megfelelő időt kifogni randihoz, nyáron túl meleg van, télen túl hideg és megfagyunk, őszel meg esik az eső. :S Alig van olyan nap ami tényleg tökéletes.

Bár most jutott eszembe ahogy így írom a választ, hogy végülis nagy hőségben is lehetne találni azért egy árnyékos helyet ahol meg lehetne húzódni... pl. egy parkban lehetne összehozni egy terebélyes fa alatt az már ad elegendő árnyékot.

2011. aug. 30. 00:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Minden ilyen kifogás kamu. Ha akar talizni akkor 40 fokban is talizna veled és alig várná hogy lásson.
2011. aug. 30. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!