Normális ha tegnap délután tömték a fogamat de még ma a hideg ill. meleg vízre valamint ha erősebben rágok azon a részen még belenyilall a fájdalom?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 09:06
1/5 anonim válasza:
Igen, normális! Én is visszamentem reklamálni,megnézte, a tömés tökéletes volt, és megnyugtatott a fogdoki, hogy kis idő kell, amíg a tömítőanyag úgymond "beépül" a saját fogba.
Tökéletesen igaza volt, pár nap alatt minden fájdalom elmúlt.
kitartást:)
üdv.
2/5 anonim válasza:
Igen normális. 1-2 hétig is érzékeny lehet, de utána már nem szabad neki. Kíméld, ne rágj rajta, és ne igyál hideg vizet, és forró teát.
3/5 anonim válasza:
Én is azt hittem, hogy normális vártam is...azóta eltelt több mint egy év és azon az oldalt egy éve nem rágok, nem tudom használni, úgyhogy lassan csak visszamegyek hogy b...szák meg!
4/5 anonim válasza:
Szegény :((( akkor Neked nem volt szerencséd.
5/5 A kérdező kommentje:
Remélem akkor minden rendben lesz vele mert most még egy kis víz is "szúrja".Nem szeretnék visszamenni a dokihoz.
2011. ápr. 12. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!