Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szivat? Vagy most mi történik? Csak játszik velem?
Hát nem tudom milyen tipus a csaj.
Ha szerény, visszafogottabb, szégyenlős, akkor ez azért van szerintem, mert fél. Ez így van az ilyen csajoknál, én is ilyen voltam, pláne ilyen idősen. De mondom, ez csak akkor lehet, ha még nem nagyon volt barátja és még nem sokat foglalkozott a fiúkkal illetve a fiúk vele.
De ha bulizós, smink, hajfestés, minden megy nála és szexisen pózol a vipen vagy msn-en és rendesen benne van a pasizásban akkor szerintem szórakozik.
én ugy csinalom ha neten ismerek meg valakit, talira hívás akkor is kizárólag élőszóban, azaz telefon. ez mindkét felet biztositja arrol hogy ellenkező nemü legalább a személy, hogy van hangja :D, és hogy komolyan gondolják mindketten hogy találkozzanak. sok buktatót kiszűr ami netes ismeretségek utáni első talit megsemmisithet.
msn re meg ne épits, mivan ha nincs fenn minden nap, nem mindenki msn-buzí!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!