Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek szivat? Vagy most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szivat? Vagy most mi történik? Csak játszik velem?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem msnen egy lánnyal, eléggé szimpatikus volt számomra,még csak 8.-os de elég jó gimibe megy, okos, kedves stb...elég sokat beszéltünk, megértettük egymást... kb. akkor 1 hét után elhívtam randira, de lemondta a randi előtti 4-5 napon mert el kellett mennie családdal. Gondoltam csak játszott velem, de gondoltam, hogy mi van ha tényleg elment, és nem direkt csinálta. Az utána következő napokban alig beszéltünk, nemagyon volt, meg én se. Pár nappal utána fent voltunk és megint olyan jókat beszéltünk.....tegnap rám írt, és megkérdezte, hogy mikor találkozunk már, mondtam neki hogy jövőhét hétvége jó-e neki mondta, hogy jó lesz, bár még nem tudja mikor is ér rá, mondta, hogy majd megbeszéljük és elment. Utána vipen írtam az egyik képéhez egy kommentet, megnézte, de semmi. Tegnap ráírtam, beszéltünk 2-3 szót, de utána szó nélkül elment, gondoltam biztos hívták, elment a net stb... ma mikor hazajöttem fel mentem msn-re fent is volt, rá írtam, semmi válasz megnézem, már nincs fent, most nem értem, nem akar beszélni?, vagy még ne gondoljak rosszra? Elvileg pénteken találkozunk. Meddig várjak? De ha csütörtökön se lesz fent, vagy nem válaszol, akkor hagyom, és megmondom neki, hogy ha most nem tudunk randizni, akkor ha járnánk, hogy lenne rám ideje. Utána pá. Szerintetek?
2010. ápr. 19. 15:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne msn-en ismerkedj.
2010. ápr. 19. 15:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Te hány éves vagy? 8.osan nem gondolod, hogy még fél randizni? Lehet msn-en nagy a szája, de ha találkoznátok minden más lenne. Szerintem tényleg csak fél.
2010. ápr. 19. 15:58
 3/7 A kérdező kommentje:
én 16 vagyok, oké lehet, hogy fél, de akkor másodjára miért ő kérdezte tőlem azt, hogy mikor találkozunk már? Akkor most csak nem fél....
2010. ápr. 19. 15:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam:) Lehet kérdezte és szeretné is, de akkor is fél a találkozástól. Vagyis én így voltam! Nem tudod a telefonszámát, hogy esetleg felhívd?
2010. ápr. 19. 16:13
 5/7 A kérdező kommentje:
hát még nem akartam még akkor elsietni, de ő kérdezte az enyémet, elmondtam, de énis megkérdeztem az övét, de nem adott választ.......hiába kérdeztem többször is
2010. ápr. 19. 16:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom milyen tipus a csaj.

Ha szerény, visszafogottabb, szégyenlős, akkor ez azért van szerintem, mert fél. Ez így van az ilyen csajoknál, én is ilyen voltam, pláne ilyen idősen. De mondom, ez csak akkor lehet, ha még nem nagyon volt barátja és még nem sokat foglalkozott a fiúkkal illetve a fiúk vele.

De ha bulizós, smink, hajfestés, minden megy nála és szexisen pózol a vipen vagy msn-en és rendesen benne van a pasizásban akkor szerintem szórakozik.

2010. ápr. 23. 21:36
 7/7 anonim ***** válasza:

én ugy csinalom ha neten ismerek meg valakit, talira hívás akkor is kizárólag élőszóban, azaz telefon. ez mindkét felet biztositja arrol hogy ellenkező nemü legalább a személy, hogy van hangja :D, és hogy komolyan gondolják mindketten hogy találkozzanak. sok buktatót kiszűr ami netes ismeretségek utáni első talit megsemmisithet.

msn re meg ne épits, mivan ha nincs fenn minden nap, nem mindenki msn-buzí!...

2010. ápr. 23. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!