Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki vagy velem is csak játszik? Esetleg én értek félre valamit? SOS
15 vagyok,szeptemberben kezdtem a gimit.
Az első pár napban gyűlöltem oda járni,mert egy olyan osztályba kerültem,amibe a város 'krémje' jár(mindig divatosak,jól áll a hajuk,semmi szépséghiba,ha szeretnének valamit,akkor rögtön megkapják,stb).
De amikor megismertem Őket akkor teljesen más lett róluk a véleményem...Jóban lettünk és azóta szinte minden időmet velük töltöm.
Van egy srác az osztályban,aki talán még a többieknél is menőbb,senki nem tudja,hogy miért,de mindenki az Ő véleményére hallgat és mindenki Őt bírja a legjobban.
Őt nagyon nem bírtam,mert nagyképű és sznob volt az első pár hétben...
De múlt szombaton elmentünk páran moziba,akkor Ő mellém ült,végig hülyeségeket suttogott a fülembe,engedte,hogy a vállára hajtsam a fejemet...Aztán elmentünk kajálni,akkor is mellém ült,folyton ölelgetett és fizette az én részemet is(hétfőn oda akartam neki adni a pénzt,de azt mondta,hogy semmiség volt).
Most úgy egész héten más volt velem...Az osztályfőnök mellém ültette a suliba és minden órán nevetünk meg mondtam neki,hogy mennyire hülye vagyok matekból és erre mondta,hogy szívesen segít megérteni..Szóval most kb. minden délután ott vagyok a házukba(na jó,az inkább vmi kastény vagy palota,mert akkora,hogy el lehet benne tévedni...:S) és összesen 10 percet foglalkozunk a matekkal,utána csak hülyéskedünk,beszélgetünk,játszunk meg mutatja a bmx-es trükkjeit( a bmx az élete már 11 éves kora óta).
Úgy alapjaiban változott meg valami közöttünk...
Facebookon mindig ír,ha nem vagyok fent,akkor sms-ekkel bombáz(tegnap hajnali 2-ig sms-eztünk :$).
Próbálom tagadni,de úgy érzem,hogy belé szerettem.
De viszont lehet,hogy csak barátként tekint rám...Mert sok barátnője volt már és köztudott,hogy szeret játszadozni a lányokkal.
Most nincs barátnője(állítólag,bár folyton óvszert hord magánál...),de a fél suli belé van zúgva és mindig attól félek,hogy összejön valakivel,én sem tudom,hogy miért.
Szerintetek tetszem neki?
Elmondjam neki,hogy szeretem?
Mit tegyek?
15L
Nem döntöttem még el,hogy mit szeretnék...
Ha nem tetszem neki és én elmondom,hogy mit érzek,akkor később nagyon ciki lesz a szitu kettőnk között,főleg,hogy osztálytársak is vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!