Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudhatnám meg hogy tetszem a lánynak, vagy hogy tudnék nála bevágódni?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik, szerintem neki is tetszek de nem vagyok benne biztos.13 vagyok ő is 13.Suliba is nagyon jókat beszélgetünk, sokszor meg nevettetem. Hogy tudhatnám meg hogy tetszem neki, vagy hogy tudnék nála bevágódni?(Értelmes válaszokat kérek, köszönöm).Kérlek segítsetek fontos.2011. okt. 8. 11:05
1/8 anonim válasza:
Szavald el a Himnuszt hibátlanul magyar felelésnél.
2/8 anonim válasza:
a 13 évesek már ilyen szépen tudnak fogalmazni? :D:D:D
3/8 anonim válasza:
Jókat beszélgettek, sokszor megnevetteted. Ennél jobban nem kell bevágódni. :) Felesleges találgatni, hogy mit érez, gondol irántad. Legjobb, ha egyszerűen rákérdezel. :)
4/8 anonim válasza:
shau_po.podo_kai.hio válasza:
a 13 évesek már ilyen szépen tudnak fogalmazni? :D:D:D
Szerencsére nem mind gyökér.
5/8 A kérdező kommentje:
Már rákérdeztem kaptam vissza jelzést hogy igen, de azóta nem nagyon sokat beszélgetünk, emiatt zavarodtam össze ennyire.
2011. okt. 8. 17:43
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első írónak a válaszát majd egyszer azt is megpróbálom.
2011. okt. 8. 17:45
7/8 anonim válasza:
Akkor tiéd a pálya keresd gyakrabban:)
Szerintem innen már egyenes út ahhoz, hogy összekerüljetek.
Sok sikert, hajrá!:)
8/8 anonim válasza:
Hidd el nekem én 16 vagyok, ne váj bele, annyira meg fog vátozni a vélemyényed pár év mulva hogy magad sem fogod elhinni, é nem ismerek a környéken olyan gyereket akinek ne változott volna meg a vélemélnye ebben a korban!
Ne pazarold erre az időd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!