Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szivat? Vagy akar tőlem egyáltalán vmit? Nem értem most mivan
Hát ez elég rossz helyzet számodra.. :-(
De sajnos úgy tűnik, ő csak 'azt' akarja tőled... mert hát te is írtad, hogy elmondta, nem akar kapcsolatot létesíteni veled...
Szerintem próbáld meg elfelejteni!!!
Jah, és van egy kérdésem.. mit keres egy 15 éves lány egy kocsmában??
khmmm...hát igen csak "arra" (szal érted) kellettél neki ...
Ez egy cseszett nagy szivacs így!!!
Nagyon gyorsan próbáld elfelejteni mert ez igy nem lessz ó és hidd el késöbb még jobban megfogod szívni...
Bocsi hogy igy irok de ezt ne vedd letolásnak hanem csak az igazat írtam...:)
hát jah...van benn vmi...csak azt nem értem hogy mért irja h hiányzok neki jólenne látni..:/ BONYOLULT!
arra a kérdésre h mér jár egy 15 éves lány kocsmába, csak azt tudom mondani, hogy ahol én lakok nincs szórakozóhely, disco, szüleim nem engednek discoba és eztért van egy olyan egyességünk h bejárhatok kocsmába, és mindig tudják hogy hol, és kivel vagyok mert apámnak ottvannak a barátai...és ha olyant csinálnék másnap má lehet tudná is faterom XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!