Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szivat vagy tényleg akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szivat vagy tényleg akar tőlem valamit?

Figyelt kérdés

kb 9hónapja ismerkedtem meg egy sráccal...azóta szinte minden nap dumáltunk neten,nagyon jól elvoltunk...nagyjából 1 hónapja aztán megbeszéltük hogy találkozunk...tök jó volt[legalábbis szerintem],dumálgattunk stb...azután is folyton dumáltunk neten,és pár napja megint találkoztunk...sltáltunk egyet,búcsúzásnál ölelés[közbe megfogta a fenekem],csók[megjegyzem én nem igazán akartam a csókot,mert féltem hogy ettől csak még roszabb lesz ha nem lesz a dologból semmi]...s megint akar randzni :)

az egészbe annyi a bökkenő hogy nyár elején barátnőm csinált egy szivatós FB felhasználót,és a srácot is akiről fenn írtam megszivattuk kicsit...

attól félek hogy most így akarja megbosszulni,vagy nem is tudom :/...

Vélemény?...tanács? [normálisakat légyszi :)]

mellesleg én 15 vagyok,ő pedig 16...

2012. okt. 24. 18:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát ha tud róla, hogy te szivattad akkor majd kiderül, hogy mit akar...ha nem tudja, hogy te voltál akkor nincs mitől félni. Elmész a randira és majd elválik mi lesz.
2012. okt. 24. 19:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudja hogy én voltam...nem tudnék hazudni neki :P
2012. okt. 24. 19:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Hatalmas problémák az életben. De nem cikizlek, hiszen tinik boldog életét éled. A srác próbálja vissza adni a te, meg a barátnõd GYEREKES húzását, tehát megpróbál "lemenni a szintedre".

Minden elismerésem a srácé, hogy ilyen ostoba kislánnyal szóba áll. Pfffff

2012. okt. 24. 19:12
 4/8 A kérdező kommentje:

tudom,hogy orbitális baromság volt...tudom!

amm köszi :)

2012. okt. 24. 19:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha tudja akkor maximum koppansz mikor megszivatja a fejed...de ezek után akkor így jártál...
2012. okt. 24. 19:25
 6/8 anonim ***** válasza:
attól is függhet, hogy mennyire volt durva az a szívatás, mit csináltatok vele?
2012. okt. 26. 19:57
 7/8 A kérdező kommentje:
megbeszéltünk egy randit,amit aztán a megbeszélt időpont előtt pár órával lemondtunk :P
2012. okt. 26. 20:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Gondolom jó esett neki, hogy megszívattad, hát most meg is érdemelnéd, hogy otthagyjon a f@aszba. Hülye kis taknyos p

.icsa

2012. okt. 26. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!