Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a néger...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a néger srácokról?

Figyelt kérdés
Van egy csokifiúúú, aki az egekig magasztal, mostanában sokat beszélünk. Úgy ismerkedtem meg vele, hogy nagyon részeg volt és nem talált haza:D Én meg segítettem neki hazamenni.. Nem tudom mit csináljak.. Kicsit tartok tőle, h más a kultúrája meg ilyenek. Ja és angol azt hozzá kell tegyem, keveset tud magyarul. Én angolt tanulok, de a kommunikálás kicsit nehézkesen megy. Szóval most nagyon rákaptam az angol tanulásra éjjel nappal az csinálom.. Na de a lányeg, hogy szereintetek hagyjam vagy egy próbát megér?
2009. aug. 27. 20:58
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
73%
persze valószínű h féltékeny vagyok a fekákra...mingyár a cigókra vokaz:)
2009. szept. 2. 22:37
 62/68 anonim ***** válasza:
18%
Utolsó! Neee! Ne tedd! :D :D
2009. szept. 3. 13:05
 63/68 anonim ***** válasza:
31%

Ha felfogtad, hogy itt élnek a fehérek

Rájössz majd, hogy itt semmi se a tiétek

Értsd meg végre, hogy a miénk Európa

Vár a jó meleg Afrika

Neked pucsít a gazella

Háháháháhá

Bármit csinálhatsz, nem birlak

Csak az a bajom

Nem hiányzik, hogy mindenhol ott vagy

Visszahív a vadon

Nem terád vár a fehér nő

Tanganyikai elefántkergető

Neked egy gorillalány volt a tökéletes szerető

Te is majom vagy, ezért a cirkuszban a helyed

Kemény majomkaka

Utállak Afrika

2009. szept. 7. 23:03
 64/68 anonim ***** válasza:
47%

A kenyai busmanok hozzánk járnak tanulni

Buta magyar nőket akarnak meghódítani

Amelyik szétrakja a lábát egy csoki test láttán

Az makákóképű, duzzadtszájú korcs-keveréket vár

A zsiráfnyakú nőkhöz rég nem vonzódsz már

Ha éhes vagy vérszomjas leszel, mint Lechter Hannibál

Magyarul sem tudtok csak makogni egy fán

2009. szept. 7. 23:07
 65/68 anonim ***** válasza:
23%
Megismerkedtem egy mozambikivel, akiről hamar kiderült, hogy hazudik nekem, ejtettem. Most ismerek egy kenyait, aki a mozambikivel ellentétben sokkal-sokkal rendesebb. A négerek között is vannak szélhámos hajlamúak vagy éppen korrektek. Attól, mert fekete a bőrük, nem lehet őket egy bizonyos skatulyába zárni, ez logikus.
2009. szept. 9. 15:49
 66/68 anonim ***** válasza:
40%

"nagyon részeg volt és nem talált haza"

és ez nálad egy jó pont?

amúgy szerintem akik nem ilyen afrikából 2 éve magyarországra jött négerek, hanem már több generáció óta itt élnek, azok már magyarosodtak...

2009. szept. 11. 18:20
 67/68 anonim ***** válasza:
0%
Én is rühellem Magyarországot mert csak faszkapalok élnek itt. Magyar vagyok, és ennél pocskondiázóbb, önteltebb, idiótább nép nem igazán van. Jó, velem is kezdtek ki négerek, erőszakosak, de ez van. Magyar köcsög*ök nincsenek?? Egyik legjobb haverom cigány, vannak néger haverjaim, nosmális emberek, normálisabbak talán mint a "rejtettelmebeteg" magyarok. Szerintem érdemes megpróbálni, ha nem jön össze ne arra fogd hogy néger. Magyar is összetörhetí a szívedet.
2010. júl. 11. 19:33
 68/68 anonim válasza:

Bolond vagy! Egy ilyet azonnal donbi kell!! Gondolkozzz már el !! Egy ilyen majommal akarsz járni huzz ki Afrikába és pusztulj meg Aidsbede itt ne szaporodjanak. Ha lesz gyerekem valaha nem akarom hogy ilyen Iq szegény majmokkal jarjon ovaodába meg iskolába. Lányok gondolkozzatok el már néha arrol hogy kivel akartok járni... És én nem vagyok rasszista de az ember színe fehér!! És ha kimész afrikába ott tőlem nyugodtan lehetsz velük mert meg is érdemled!

AZ afrika férfiak 40% a bevallotta hogy erőszakolt nőt... és ez csak a bevallott... Szoval az se véletlen hogy az európai és főleg amerikai börtönök 80% színesbőrűvel van tele. És amerikába ahol már a civilizáltabbak vannak még ott is minden harmadik feketének van priusza...

2010. aug. 18. 13:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!