Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a néger...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a néger srácokról?

Figyelt kérdés
Van egy csokifiúúú, aki az egekig magasztal, mostanában sokat beszélünk. Úgy ismerkedtem meg vele, hogy nagyon részeg volt és nem talált haza:D Én meg segítettem neki hazamenni.. Nem tudom mit csináljak.. Kicsit tartok tőle, h más a kultúrája meg ilyenek. Ja és angol azt hozzá kell tegyem, keveset tud magyarul. Én angolt tanulok, de a kommunikálás kicsit nehézkesen megy. Szóval most nagyon rákaptam az angol tanulásra éjjel nappal az csinálom.. Na de a lányeg, hogy szereintetek hagyjam vagy egy próbát megér?
2009. aug. 27. 20:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:

XD

Ezzel csak az a baj, hogy nem én linkeltem be. XD :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

2009. aug. 30. 21:54
 52/68 anonim ***** válasza:
91%
Ja és leszarom, hogy dél-afrikai-e. Nigger, az a lényeg. Egyébként, akiket felsoroltam 3 srácot, azokból az egyik még az igazi nevét sem mondta meg, csak a személyiéből tudtam meg. Mind azt mondja, hogy amerikai.
2009. aug. 30. 21:56
 53/68 anonim ***** válasza:
77%
márnemazér én csajozok rendesen denemkell feka csaj kella f*sznaka trópusi bajuk nekemjóka magyar csajok gondolom neked vmi bajodvan h egyáltalán a kérdést is feltetted mivan kissebségi komplexusod van annyi ninc s benned h magadtól eldöntsd mitakarsz? álljál kia józsefutcába ott napi 24 orán át néger f*szt copkodhacc bol*ond, amugy a viva tv-n láttad h a feketével divatjárni???:D:D:DD:D:D:D:D:D:D
2009. aug. 31. 11:43
 54/68 anonim ***** válasza:
91%
Na, végre már valaki, aki leugatja rajtam kívül. XD :D :D :D :D :D :D :D :D 500-ért valóban megrakja bármelyik. XD Eszembe jutott közben még valami. Ezt egy nigger mondta barátnőmnek: "Mi feketék, a fehér nőket mind k*rvának nézzük. Nagyon sokat kell bizonyítani." Na persze ezt gondolom a nigger akcentusával.
2009. aug. 31. 18:31
 55/68 A kérdező kommentje:
Nincs kisebbségi komplexusom, amiatt kérdeztem mert még nem volt szerencsém feketéhez. És, hogy mi a véleményetek róluk, mert kicsit tartok tőle. Leszarom, hogy divat-e vagy nem. Nem csak ez az egy csávó van rám akadva, van elég jelentkezőm... És a véleményeteket kérdeztem róluk, nem pedig ugatást kértem.
2009. aug. 31. 19:10
 56/68 anonim ***** válasza:
91%
Ki ugat? Én csak a véleményem írtam le, amit alá is támasztottam. Vagy az már ugatás, ha valakinek negatív a véleménye? Ez szomorú. Röviden annyi a hozzászólásom: ha állatkerti-gondozót szeretnél játszani, akkor áldásom rátok. Ezzel én le is zártam.
2009. aug. 31. 19:53
 57/68 A kérdező kommentje:
A negtív véleményt úgy is el lehet mondani, hogy az ne lgyen bántó. Nem a vélmelnyed mondtad, hanem leugattál, hogy kb mit képzelek magamról, meg biztos divatból akarok néger csávót...Mit érdekel téged, h minek nekem fekete? Nem mindegy neked?
2009. aug. 31. 20:38
 58/68 anonim ***** válasza:
54%

ha pasi: kicsi a farka, és irigyli a nigákat

ha csaj: nem baszták még meg rendesen, és irigyel, h te kellesz a pasiknak.

köszi a lepontozást.:)

2009. aug. 31. 23:44
 59/68 anonim ***** válasza:
29%
Utolsónak van igaza!
2009. szept. 1. 13:16
 60/68 anonim ***** válasza:
72%

Én nem mondtam , hogy divatból kell. De ez is mindegy végül is. Normálisan írtam, amíg azt nem kaptam, hogy micsoda bunkók,stb. Csaj vagyok. Mint már írtam volt nigger pasim, 3 is. Ezért igyekezlek róla lebeszélni. Erre azt kapom, milyen tahó vagyok. A nemi életem is igen jó. Élettársam van. Ergo ez a feltételezés nem nyert.

De tudod mit ? Szarok rá. Leírtam a tapasztalataimat, hogy miért nem ajánlom. De nem is ismerlek, minek foglalkozom veled? Sok sikert!

2009. szept. 1. 14:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!