Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a néger srácokról?
A ti kurv@ anyát0kat, bárcsak titeket is betiltanának a hőn szeretett nemzeti gárdátokkal együtt. Tudod miért nem védtem meg ezt a nemzetet? Mert utálom mint a sz@rt amit megeszik. Mellesleg októberre van tervezve a költözés:) További jó sz@revést, mocskolódást és egymás ócsárlását kívánom nektek ebben a kis putriban.
2009. aug. 30. 12:49
Hál\' Istennek, hogy elhúzol innen! Ilyenekre nincs is szükség! Azok szidják ezt az országot, akik életképtelenek. Mi teljesen jól megélünk az egész családdal itt is. Dolgozni kell, nem cigánykodni és a lábadat lógatni!
Na, de azért k*rva anyázni nem kéne! Én sem tettem! Arról nem az anyuka tehet, hogy ilyen gyereket szült!
2009. aug. 30. 12:59
Még valami ? A Gárdát csak az ostobák szidják, akik bedőlnek a médiának. Elég sok mindent tett a Gárda, ami dicséretre méltó. Nézz csak utána! Ez is egy olyan dolog, hogy a cigánynak, niggernek, kínainak, a sok bevándorlónak mindent lehet... A magyarnak semmit. Erről nem a magyar polgár tehet. Hanem, akik miatt így a helyzet. Ezért mondom, hogy nem tagadni kell a származást, hanem tenni azért, hogy jobb legyen! Ha tudni akarod ugyan így vagyok ezzel, bárkiről van szó. Ott vagy a nagy Jackson. Nem tudom sajnálni. Miért nem? Ugyan úgy, ahogy a magyar se tagadja meg magát, ne tagadja meg a nigger sem és legyen szó itt bármilyen nemzetiségről!
2009. aug. 30. 13:04
2009. aug. 30. 13:06
OFF
De pont egy kib*szott szerbtől kérdezed hogy milyenek a magyarok ? :)
Tessék, itt az én véleményem a szerbekről:agresszív, barbár népség, le se tagadhatnák hogy balkáni népség, mi hozzájuk képest kisangyalok vagyunk.
</OFF>
Beírtam egy linket, fogadjunk senki nem olvasta el, de jól lepontozták a négerek,biztos fáj az igazság.
[link]
2009. aug. 30. 14:42
"Dél-Afrikában nagyjából 2 percenként megerőszakolnak egy nőt, amelyet az esetek több mint 75%-át bandatagok követik el. A támadásoknak pedig alig 10%-át jelentik a rendőrségnek"
2009. aug. 30. 16:17
"az AIDS terjedésében is nagy szerepet játszanak az egyes városok bizonyos negyedeiben délutánonként-esténként zajló cselekmények, hiszen óvszert a legritkább esetekben használnak az elkövetők."
2009. aug. 30. 16:17
"a dél-afrikai Egészségügyi Kutatóintézet nemrégiben végzett felmérése szerint négyből egy megkérdezett férfi már erőszakolt meg valakit, és az ezt beismerők majdnem fele egynél több áldozatot támadott meg. A reprezentatívnak nevezett felmérésben 1738 férfi vett részt (minden korosztályból, végzettségből stb.) két nagy tartományból. Az anonim elvégzett felmérésből kiderült még továbbá az is, hogy a válaszadók 73%-a az első támadását 20 éves kora előtt hajtotta végre, és majdnem kilencven válaszadó azt állította, hogy az elmúlt egy évben megerőszakolt valakit."
2009. aug. 30. 16:18
"Abban egyébként szinte az összes szakértő is egyetért, hogy leginkább a nevelésben és a kulturális múltban keresendők Dél-Afrika szörnyű hírhedtségének okai, a mai napig domináns a férfiak szerepe, és a női egyenjogúság sokszor csak papíron létezik."
2009. aug. 30. 16:19
1. Ki kért meg hogy ezeket kimásold miután 3X belinkelted??
2. Ki mondta, hogy a srác dél-afrikai??
3. A szerbek semmivel nem balkániabbak, mint mi, magyarok (mellesleg nem néztem meg a linket). Úgy látom még mindig baromira sok ember csukott szemmel jár és hiszi, hogy meg fog itt változni valami.
2009. aug. 30. 18:45
Kapcsolódó kérdések: