Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a néger...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a néger srácokról?

Figyelt kérdés
Van egy csokifiúúú, aki az egekig magasztal, mostanában sokat beszélünk. Úgy ismerkedtem meg vele, hogy nagyon részeg volt és nem talált haza:D Én meg segítettem neki hazamenni.. Nem tudom mit csináljak.. Kicsit tartok tőle, h más a kultúrája meg ilyenek. Ja és angol azt hozzá kell tegyem, keveset tud magyarul. Én angolt tanulok, de a kommunikálás kicsit nehézkesen megy. Szóval most nagyon rákaptam az angol tanulásra éjjel nappal az csinálom.. Na de a lányeg, hogy szereintetek hagyjam vagy egy próbát megér?
2009. aug. 27. 20:58
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
45%

Mi lenne? Semmi bajom velük, amíg nekem nem ártanak.

Nyelvi problémák esetén figyeljetek oda a non-verbális kommunikációra, különös tekintettel a testbeszédre!:)

Mily' szép az élet szavak nélkül!

2009. aug. 27. 22:21
 12/68 anonim ***** válasza:
23%
Ez az animal sex melléklet?
2009. aug. 27. 22:22
 13/68 anonim ***** válasza:
53%

A csokiknak szép a mosolyuk :)

Nem a nagyon feketék, hanem az ilyen félvérek bejönnek. Mint pl. Chris Brown. :P

Am úgy szerintem vágj bele, mert így legalább jobban tanulod angolt, és ő is egy kicsit a magyart. :D

2009. aug. 27. 22:24
 14/68 anonim ***** válasza:
25%
Hát ha a gazdája megengedi akkor járjatok.
2009. aug. 27. 22:31
 15/68 anonim ***** válasza:
27%
Szerencsére van még egy pár jó gondolkodású ember. A majomnak az állatkertben a helye.
2009. aug. 27. 22:43
 16/68 anonim ***** válasza:
60%
gyere vele össze a négerek isteniek és most nem a szexre gondolok sokkal figyelmesebbek nekem csak jó tapasztalataim vannak a néger fiúktól
2009. aug. 27. 22:45
 17/68 anonim ***** válasza:
17%

ma 22:45

miért vered át szegényt, mert téged már odadobtak a majmoknak lehetnél rendesebb a fiatalokkal ...

2009. aug. 27. 23:08
 18/68 anonim ***** válasza:
68%

Persze hallod most attól nagyobb ember vagy mert azt mondod otthon a hejük. Hallod ha egyszer oda kell menekülnöd esetleg és veled így fognak bánni k.rvára jól fog esni.

Viszont a CIGÁNYOKAT AGYONLŐNI.

2009. aug. 28. 01:41
 19/68 anonim ***** válasza:
62%
2009. aug. 28. 13:21
 20/68 anonim ***** válasza:
63%

VAGJ BELE!

ugyanolyan emberek,mint mi,csak mas a szinuk.Sok sikert!

2009. aug. 28. 13:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!