Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a néger...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a néger srácokról?

Figyelt kérdés
Van egy csokifiúúú, aki az egekig magasztal, mostanában sokat beszélünk. Úgy ismerkedtem meg vele, hogy nagyon részeg volt és nem talált haza:D Én meg segítettem neki hazamenni.. Nem tudom mit csináljak.. Kicsit tartok tőle, h más a kultúrája meg ilyenek. Ja és angol azt hozzá kell tegyem, keveset tud magyarul. Én angolt tanulok, de a kommunikálás kicsit nehézkesen megy. Szóval most nagyon rákaptam az angol tanulásra éjjel nappal az csinálom.. Na de a lányeg, hogy szereintetek hagyjam vagy egy próbát megér?
2009. aug. 27. 20:58
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
0%
Ismerek egy nagyon kedves rendes cigánycsávót, akarod hogy őt bemutassam neked? Abban legalább több a magyarság mint a négerekben! Vágd ki!
2009. aug. 29. 19:29
 32/68 anonim ***** válasza:
84%

Utolsónak!

Miféle magyarság van a cigányokban? Rendes, kedves cigány nem létezik.

2009. aug. 29. 19:32
 33/68 anonim ***** válasza:
20%
Mint ahogy aranyos, kedves, kicsifaszú néger :D
2009. aug. 29. 20:22
 34/68 anonim ***** válasza:
25%
nÉGER SRÁCOK?? HMM... helyesek nagyon és jó nagy a f>uk:) de nem ez a lényeg.. sztem egy próbát megér:I
2009. aug. 29. 20:44
 35/68 anonim ***** válasza:
40%

valaki elorebb irta h olyanok mint a ciganyok....

sokkal rosszabbak...az egyik tanarom feka es oran rendesen folyton ugral meg nagy afrikai zeneket berag..szanalom..oserdobe valo majmok tisztelet a kivetelnek...

2009. aug. 30. 02:59
 36/68 A kérdező kommentje:

Nem vagyok dagadt... Nem "divatból" érdekel a srác. Mert h az megy a tv-ben és mindenhol azt látom... Okos vagy... Nem vagyok buta p*csa.

Köszönöm a kultúrált válaszokat.

16/L Honey

2009. aug. 30. 10:52
 37/68 anonim ***** válasza:
36%

Nem tudom hogy jött elő megint a cigánytéma de nézzetek már magatokba szerencsétlen rasszista köcsöGök. A magyar a legeslegutálatosabb nép amit a föld a hátán hordott, és ezt bátran állathatom mert megismerkedtem jó pár külföldivel. Csak pár reakció példának:

görögök: a magyar nők könnyen kaphatóak

szerbek: a magyarok a szarukat is megennék ha nem lenne büdös

Büszkék lehettek magatokra mondhatom. Én általában letagadom, hogy magyar vagyok.

2009. aug. 30. 12:15
 38/68 anonim ***** válasza:
96%

16:35 vagyok.

Az okos ember más hibájából tanul, tartja ugye a mondás. Én a magaméból tanultam, mint már leírtam. Nem csak ezek a szituk voltak, nem csak azzal a fajjal. Ezek után vett egy 180 fokos fordulatot az életem. Ma már azt mondom: MAGYAR a MAGYARRAL!!!!!!!!!!!! Ne keveredjünk már könyörgöm!! Édesanyám óvónő. Van egy félvér ikerpárja. Anyuka magyar, apuka nigger. Apukát egyszer látta, mikor beíratta a kölyköket az oviba. Kolléganője viszont mesélte, hogy arra felé lakik, amerre a család és a palit már látta az asszonyon kívül 4 másik nővel. Ismerősöm is bukik a fekákra rendesen. Másfél éves kapcsolata van egyel. Ez eddig, húdeszépésjóésrózsaszín... A majom, annyiszor csalja, ahányszor tudja. Sokszor tudja.

Valaki írta, hogy a tinilányok, stb... Teljesen igaz, én is 15-16 éves voltam, mikor ez volt a nagy őrület. :) Ez az egy dolog van az életemben, amit valóban szégyenlek.

2009. aug. 30. 12:17
 39/68 anonim ***** válasza:
61%

Tagadod, hogy magyar vagy? Ahelyett,hogy mikor azt mondták, hogy a sz*runkat is megennénk védted volna a hazád? Pont az ilyen embereknél kezdődik a baj, mint te, akik inkább tagadják, hogy mik ők! Gondolkodj ember! Attól még, hogy te tagadod,hogy te is magyar vagy, rád is ugyanúgy azt mondták, mint rám/ránk! Vagy te talán különb vagy? Mondd csak, minek érzed magad, ha nem annak, aminek születtél? Vagy te teljesen külön fajt alkotsz? Miért nem költözöl el innen? Vagy a nagy külföldi barátaid közt félsz, hogy nem állnád meg a helyed?

EGY BÜSZKE, SZ*R EVŐ MAGYAR LÁNY

2009. aug. 30. 12:29
 40/68 anonim ***** válasza:
71%

Ott a pont 12:29-es!

K.rva annyát a mocskos hazaárulójának!!!

2009. aug. 30. 12:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!