Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a néger...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a néger srácokról?

Figyelt kérdés
Van egy csokifiúúú, aki az egekig magasztal, mostanában sokat beszélünk. Úgy ismerkedtem meg vele, hogy nagyon részeg volt és nem talált haza:D Én meg segítettem neki hazamenni.. Nem tudom mit csináljak.. Kicsit tartok tőle, h más a kultúrája meg ilyenek. Ja és angol azt hozzá kell tegyem, keveset tud magyarul. Én angolt tanulok, de a kommunikálás kicsit nehézkesen megy. Szóval most nagyon rákaptam az angol tanulásra éjjel nappal az csinálom.. Na de a lányeg, hogy szereintetek hagyjam vagy egy próbát megér?
2009. aug. 27. 20:58
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
29%
HÁHÁ ez k*rvajó volt! Felsírtam a röhögéstől.
2009. aug. 29. 16:05
 22/68 anonim ***** válasza:
81%

Nekem anno 15-16 évesen volt 3 nigger palim - én kis ostoba.

1. 1 hét járás után közölte, hogy megkéri a kezem anyuéktól és visszaköltözünk Ghanaba és majd én jól elleszek a háremében. Eddig tartott a kapcsolatunk.

2. Nyugatinál lakott, amit én nem tudtam. Megbeszéltünk, hogy elmegyünk fagyizni a West Endbe. A háza mellett mentünk és elkezdett berángatni. Pofon, sprint.

3. Megbeszéltük, hogy este buli a haverokkal. Találkozás a lakás előtt. Verekedés. Detto, mint a kettes, csak durvább volt.

Ennyit erről.

2009. aug. 29. 16:35
 23/68 anonim ***** válasza:
68%
Térdig érő farkuk van, és nem különbek a cigányoknál. Ugyanolyan dologtalan népség.
2009. aug. 29. 16:55
 24/68 anonim ***** válasza:
95%
Nagy divat lett a butábbik fajta tinilánykáknál a néger pasi. A kis ostobák azt hiszik, hogy menő dolog négerrel kavarni, mert a zenecsatornákon más se szól, mint a négerek monoton, zenének nem nevezhető pofázása, szexi táncoscsajokkal egy yachton. Ezek nem Amcsiból jönnek, gyerekek. A nagy részük afrikai menekült, és a nők terén hihetetlen nyomulósak ahogy teszik a szépet. Eleinte én sem voltam velük ennyire előítéletes, de a tapasztalat mást mutat. Van egy ismerősöm, ő van oda a négerekért, tele van ilyen haverokkal, hát el voltam képedve, ezek mennyire buta, erőszakos nyomulós tahók tudnak lenni, és abszolút rosszul vannak szocializálva. Egyszer egy szórakozóhelyen képes volt majdnem bezárni a WC-be az egyik feka majom, csak mert visszautasítottam. Egy másik meg valahogy megszerezte a számom és hetekig zaklatott... de még tudnék mesélni.
2009. aug. 29. 17:04
 25/68 anonim ***** válasza:
62%

Félretéve az irigy rasszista kis 16 éves féltékeny fiúcskák reakcióit, ha nem csak szexre kell a srác hanem komoly kapcsolatra nem biztos, hogy bele kellene vágnod. Laktam Pesten, gangosban, nem is egy helyen négerek laktak mellettünk vagy szemben és minden nap más csajt vittek fel magukhoz, feltételezem nem tudtak egymásról a lányok.

Jól is elsülhet a dolog de én eddig valóban úgy tapasztaltam, hogy túlfűtött nemi ösztönük ezt nem teszi lehetővé..

21/L

2009. aug. 29. 17:33
 26/68 anonim ***** válasza:
90%
Én maradok a magyar fiúknál. Mivel magyar vagyok.
2009. aug. 29. 17:41
 27/68 anonim ***** válasza:
73%

én egyszer egy discoban csókolóztam meg táncoltam egs néger sráccal. jól csókolt, de mr 5 őerc után be akart nyúlni a bugyimba. van 2 néger haverom, és mindkettő össze-vissza csalja a barátnőjét.

belevághatsz,de nagyon vigyázz!!!

2009. aug. 29. 17:42
 28/68 anonim ***** válasza:
32%
Nekem néger a padtársam, mindjárt itt a suli alig várom,hogy újra lássam! Hatalmas személyiség és ért a nőkhöz..nem gyengén ;) szerintem próbáld meg!Ha mást nem angolból tuti fejlődni fogsz :)
2009. aug. 29. 17:51
 29/68 anonim ***** válasza:
55%

Vágj bele,majd megtudod mi lesz belőle,így ezt nem lehet előre tudni!Nekem 1x volt néger pasim,jól megvoltunk,de én inkább kalandnak vettem a dolgot,nem divatból jöttem vele össze!!

Most egy ukrán férfival élem életem,minden szép és jó,és MAGYAR vagyok és imádom a Hazámat,de attól lehetek más nemzetiségű srácokkal szerintem.Persze vannak nálunk viták a Magyar-Ukrán viszonyok miatt,de mégis jól megvagyunk, a pár vitától eltekintve!

Sok sikert akármit is döntesz ;)

És annak aki azt írta hogy dagadt lányoknak jönnek be a négerek,annak elég gyerekes gondolkodása van.Mindenkinek más jön be,nekem pl nem jönnek be a nagyon kigyúrt emberek ;)

2009. aug. 29. 17:52
 30/68 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem ezt mindenképpen neked kell eldöntened, nagyon sok múlik azon, hogy ő milyen. Én pont idén nyáron keveredtem egy feka társaságba nyaralás alatt, és azt kell hogy mondjam 5-ből 3-an baromi rendesek voltak. A negyedik csak megdönteni akart, az ötödiket kb egyszer láttam. Beszélgettünk, kérdeztek a pasi ügyeimről is persze, elmondtam hogy van barátom és nem áll szándékomban megcsalni, kaptam a választ, hogy kár, de utána is találkoztunk ugyanúgy minden este a bárban, és haláliakat beszélgettünk, hülyültünk, mintha ezer éve ismernénk egymást. Nagyon jó fejek voltak, rendesek, szerintem ugyanúgy ahogy magyar és európai emberek között is vannak idióták, és persze szexmániások, akadnak azért normálisak is. Így van ez náluk is!
2009. aug. 29. 17:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!