Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bunkó, flegma, kocka, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó, flegma, kocka, vagy nyaller? (melyiket választanátok? )

Figyelt kérdés

4 pasi van aki összejönne velem.

Az egyikükkel már jártam, az egy tipikus bunkó, most persze játssza az ártatlant, hogy visszafogadjam.

A másik egy flegmatikus személyiség, akit haláli nyugodtság és kis lustaság jellemez, de jó a humora. Tudom, hogy tetszem neki, csak hát ő meg olyan nem is tudom nehézkes, leszarom típus.

A 3dikkal nagyon jóba vagyok, de csak mint barátok. Persze ő már régóta többet akar, rendes csak ő meg olyan kocka, egész nap a gépet nyomatja, több mint 20 és ilyen számítógépes játékokkal szórakozik.

A negyedik meg kiköpött nyaller, minen képemet lájkolja, teljesen alárendelt szerepet tölt be. Folyton velem akar lenni, elhív sétálni, és a nyakamon lóg, pedig nem is vagyunk együtt. Jó most mindet elég rossz színben tűntettem föl, mert valójában mindnek van jó tulajdonsága is, meg helyesek, csak így jobban tudok választani, ha a rossz tulajdonságokat emelem ki.

#kocka #flegma #bonkó
2012. dec. 28. 00:41
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Fhú, de szar lehet mindegyik fajzatodnak, én biztos nem lennék a helyükben, úgyértem, csak ilyen nőtől óvjon meg az ég engemet!! Össze nem jönnék egy ilyen cucli macával, akinek már indításképp kapcsolat előtt ilyen aljadék előítéletei vannak a kanjelőltekről. Fordított helyzetben, ha több nők özül kéne nekem pl. választanom, biztos,hogy egyikről sem tudnék semmi negatívumot mondani ilyen szinten, mert az már azt jelentené,hogy totál érdketelen. Akik eddig tetszettek, mindről nagyvonalakban csak jó véleménnyel voltam. Akiről rossz, azt meg le se szartam, akármilyen is. Szerintem neked ilyen alja hozzáállással hagynod kéne ezt a pár szerencsétlen faszit a fenébe, jobb lesz nekük nélküled, hidd el! Légy jó hozzájuk.....
2012. dec. 28. 01:47
 32/37 anonim ***** válasza:

13-as ez nem kockaság.Azok számítanak kockáknak, akiknek az egész életük szabadidejét CSAK! és KIZÁRÓLAG a játékgépezés tölti ki, és minden mást annak alárendelnek.

Attól hogy néha ,vagy akár naponta egykét órát netezik, vagy játszik valaki hébe hóba kortól, nemtől függeltenül, még nem lesz kocka. Néha jó lazulni ilyenen, de attól még lehet az embernek sokkal jobb elfoglaltsága, hobbia is mellette, sportolhat is felső fokon vlaaki attól,hogy még mellette néha szórakozik ilyen elektromos vackokkal is. Kissé túl van lihegve ez a kockulás. CSak a függők a kockák!

2012. dec. 28. 01:55
 33/37 anonim ***** válasza:

Milyen rendes nő vagy,hogy választani akarsz közülük... De látod a legtöbben ezt sem értékelik...

Az exet természetesen húzd ki a listáról.

2012. dec. 28. 10:00
 34/37 anonim ***** válasza:

Ne válaszd egyiket se ha nem érzed azt, hogy ott van köztetek a szikra, és mond el nekik minél hamarabb mert így csak áltatod őket (főleg a 4.-et). Ha sokáig vársz az se neked sem pedig nekik nem jó, ráadásul ha most lehorgonyozol valamelyik mellet talán elszalasztasz egy olyat aki utánuk jönne és tetszene is

Hadd nyomatékositsam a mondanivalómat:

szerintem kényszerből egyiket se válaszd, CSAK AKKOR LEGYÉL EGYÜTT VALAKIVEL HA MEGVAN KÖZTETEK A SZIKRA!!!!

Lány vagyok..

2012. dec. 28. 15:07
 35/37 anonim ***** válasza:
Amelyiket szereted?!?!?
2012. dec. 28. 20:15
 36/37 anonim válasza:
szerintem menj végig rajtuk :D xd próba szerencse valamelyik csak összejön
2013. júl. 22. 10:55
 37/37 anonim válasza:
flegmahh :)
2013. júl. 28. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!