Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bunkó, flegma, kocka, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó, flegma, kocka, vagy nyaller? (melyiket választanátok? )

Figyelt kérdés

4 pasi van aki összejönne velem.

Az egyikükkel már jártam, az egy tipikus bunkó, most persze játssza az ártatlant, hogy visszafogadjam.

A másik egy flegmatikus személyiség, akit haláli nyugodtság és kis lustaság jellemez, de jó a humora. Tudom, hogy tetszem neki, csak hát ő meg olyan nem is tudom nehézkes, leszarom típus.

A 3dikkal nagyon jóba vagyok, de csak mint barátok. Persze ő már régóta többet akar, rendes csak ő meg olyan kocka, egész nap a gépet nyomatja, több mint 20 és ilyen számítógépes játékokkal szórakozik.

A negyedik meg kiköpött nyaller, minen képemet lájkolja, teljesen alárendelt szerepet tölt be. Folyton velem akar lenni, elhív sétálni, és a nyakamon lóg, pedig nem is vagyunk együtt. Jó most mindet elég rossz színben tűntettem föl, mert valójában mindnek van jó tulajdonsága is, meg helyesek, csak így jobban tudok választani, ha a rossz tulajdonságokat emelem ki.

#kocka #flegma #bonkó
2012. dec. 28. 00:41
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
90%
Cs-ben szétvernélek sunset. Persze az alap cs 1.6-ban. Senkinek nem kell a source vagy a cs2...
2012. dec. 28. 00:50
 22/37 anonim ***** válasza:
Ja, a 2 ugyanaz :D
2012. dec. 28. 00:51
 23/37 anonim ***** válasza:
Hát, én csak suliba 1.6-ztam, de h zoomolni se lehet, meg egy fejes és kaptam a bannt..nevetséges...xD
 24/37 anonim ***** válasza:

sunset limited: áá megvan és asszem kérdeztem hogy ismered-e 2319-t :D és azt mondtad hogy nem. meg hogy 2 éve játszol ha jól rémlik :D

Engem drága Courtesy már nemsokan ismernek. Öregharcos vagyok már. 2003-2008ig toltem rendszeresen a codokat, klánoztam is minden nyáron. milyen király is volt .

mostmár csak hébe-hóba munka miatt.

25/37 anonim ***** válasza:
Értem. Node, jövőre jön az Amnesia 2, tuti emiatt nem lett világvége. És az a lol, h decemberbe akarták kiadni, csak halasztották a készítők. Lehet h majd a kiadásakor lesz végül a világvége???:O
2012. dec. 28. 00:52
 26/37 anonim ***** válasza:
szerintem ha ott tartasz, h melyiket válaszd, már régen rossz. az nem szerelem. a szerelemnél nem válogatunk. ő kell, gyakran minden ok nélkül, de kell. nem azon gondolkozunk melyik szerencsétlennel próbálkozzunk... és ha egy kapcsolatba úgy kezdünk bele, h a szerelemnek szikrája sincs, az már eleve értelmetlen...
 27/37 anonim ***** válasza:
Bunkó agytrösztöt. Törd meg, vegye észre magát.
 28/37 anonim ***** válasza:
Nekem is elfoglalt manapság az élet. Cod9 is, meg Halo 4, meg a moha is itt porosodik:S
2012. dec. 28. 00:54
 29/37 anonim ***** válasza:

Nos, szerintem az első nem fog változni a kedvedért, úgyhogy szerintem csak akkor válaszd, ha újra azt a kapcsolatot akarod.

A másodikkal az a baj, hogy ha őrülten szerelmes is beléd, nem biztos, hogy úgy mutatja ki, vagy hajt rád, ahogy kellene.

A harmadik nos ő változhat esetleg, de lehet, hogy mégsem. Ja és hosszú távon lehet hogy mégis a játék lesz neki fontosabb.

A negyedik, meg ugye nyaller, hát ő olyan amilyen.

Én a nyalizóst kilőném, nem tudnék megbízni egy ilyen őszintétlen emberben. (Na jó van aki élvezi a talpnyalást)

A kockát csak akkor válsztanám, ha egyezne az érdeklődésünk, legalább kicsit.

A flegmát meg akkor, ha el tudnám fogadni, hogy nem "teper értem" annyira, mint más, még ha többet érez is.

A bunkót meg akkor, ha nem zavarna, hogy kicsit alárendeltebb vagyok, de cserébe ott a biztonság.

Na jó, én a flegmát, de te szerintem érzed, kihez vonzódsz leginkább

2012. dec. 28. 00:58
 30/37 anonim ***** válasza:
én is kockaszerűség vagyok, de mivel drága bajtársamra, csupán barátként tekintesz, én a flegma srácot ajánlanám... persze, csak akkor ha visszavenne, egy kicsit, és több érzelmet tudna kifejezni... leírásod szerint ajánlok, szal én nemtudhatom, h melyiket milyen szinten szereted, de a bunkót szerintem zárd ki mindenképp, na meg a nyalonc se valami főnyeremény, ha hosszútávra tervezel... és ne használd ki, mert azzal megsérted a nemünket :DDD sok sikert
2012. dec. 28. 01:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!