Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó, flegma, kocka, vagy nyaller? (melyiket választanátok? )
4 pasi van aki összejönne velem.
Az egyikükkel már jártam, az egy tipikus bunkó, most persze játssza az ártatlant, hogy visszafogadjam.
A másik egy flegmatikus személyiség, akit haláli nyugodtság és kis lustaság jellemez, de jó a humora. Tudom, hogy tetszem neki, csak hát ő meg olyan nem is tudom nehézkes, leszarom típus.
A 3dikkal nagyon jóba vagyok, de csak mint barátok. Persze ő már régóta többet akar, rendes csak ő meg olyan kocka, egész nap a gépet nyomatja, több mint 20 és ilyen számítógépes játékokkal szórakozik.
A negyedik meg kiköpött nyaller, minen képemet lájkolja, teljesen alárendelt szerepet tölt be. Folyton velem akar lenni, elhív sétálni, és a nyakamon lóg, pedig nem is vagyunk együtt. Jó most mindet elég rossz színben tűntettem föl, mert valójában mindnek van jó tulajdonsága is, meg helyesek, csak így jobban tudok választani, ha a rossz tulajdonságokat emelem ki.
Kockaaaaaaaaaaaaa áááá
Én is kocka vagyok!!!!!!!!!!
Jó is enne, együtt codoznánk, és egy headshotért nem vergődést, hanem puszikát kapnék:$
de nagymenő vagy,hogy ilyen csicska udvartartásod van.
gratulálok!
Én mindegyikből egy kicsi vagyok :)
Najó, főleg kocka de én nem játszom multi gameket.
Csak hardcore single player kocka vagyok.
the_sunset_limited
múltkor már beszélgettük valamelyik torrentnél, hogy miket tolsz meg milyen néven de már elfelejtettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!