Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bunkó, flegma, kocka, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó, flegma, kocka, vagy nyaller? (melyiket választanátok? )

Figyelt kérdés

4 pasi van aki összejönne velem.

Az egyikükkel már jártam, az egy tipikus bunkó, most persze játssza az ártatlant, hogy visszafogadjam.

A másik egy flegmatikus személyiség, akit haláli nyugodtság és kis lustaság jellemez, de jó a humora. Tudom, hogy tetszem neki, csak hát ő meg olyan nem is tudom nehézkes, leszarom típus.

A 3dikkal nagyon jóba vagyok, de csak mint barátok. Persze ő már régóta többet akar, rendes csak ő meg olyan kocka, egész nap a gépet nyomatja, több mint 20 és ilyen számítógépes játékokkal szórakozik.

A negyedik meg kiköpött nyaller, minen képemet lájkolja, teljesen alárendelt szerepet tölt be. Folyton velem akar lenni, elhív sétálni, és a nyakamon lóg, pedig nem is vagyunk együtt. Jó most mindet elég rossz színben tűntettem föl, mert valójában mindnek van jó tulajdonsága is, meg helyesek, csak így jobban tudok választani, ha a rossz tulajdonságokat emelem ki.

#kocka #flegma #bonkó
2012. dec. 28. 00:41
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
86%

Kockaaaaaaaaaaaaa áááá

Én is kocka vagyok!!!!!!!!!!

Jó is enne, együtt codoznánk, és egy headshotért nem vergődést, hanem puszikát kapnék:$

2012. dec. 28. 00:42
 2/37 okoska31 ***** válasza:
ötödiket javasolnék a leírásod alapján.
2012. dec. 28. 00:42
 3/37 anonim ***** válasza:
100%

de nagymenő vagy,hogy ilyen csicska udvartartásod van.

gratulálok!

2012. dec. 28. 00:43
 4/37 anonim ***** válasza:
Válaszd a kockát :DDDDD
2012. dec. 28. 00:43
 5/37 anonim ***** válasza:
A leszaromot.... amúgy egyiket se, ha nem tudsz választani az azt jelenti, hogy egyik se megfelelő neked egyik se jó.
2012. dec. 28. 00:44
 6/37 anonim ***** válasza:
Szerintem vagy a flegma.vagy a kocka vagy a 3 lehetőség hogy hagyod mindet
 7/37 anonim ***** válasza:

Én mindegyikből egy kicsi vagyok :)

Najó, főleg kocka de én nem játszom multi gameket.

Csak hardcore single player kocka vagyok.

8/37 anonim ***** válasza:

the_sunset_limited

múltkor már beszélgettük valamelyik torrentnél, hogy miket tolsz meg milyen néven de már elfelejtettem :D

9/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem válaszd a ciánkapszulát..
 10/37 anonim ***** válasza:
a lószart torrentnél, szóval valamelyik kérdésnél
2012. dec. 28. 00:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!