Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bunkó, flegma, kocka, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó, flegma, kocka, vagy nyaller? (melyiket választanátok? )

Figyelt kérdés

4 pasi van aki összejönne velem.

Az egyikükkel már jártam, az egy tipikus bunkó, most persze játssza az ártatlant, hogy visszafogadjam.

A másik egy flegmatikus személyiség, akit haláli nyugodtság és kis lustaság jellemez, de jó a humora. Tudom, hogy tetszem neki, csak hát ő meg olyan nem is tudom nehézkes, leszarom típus.

A 3dikkal nagyon jóba vagyok, de csak mint barátok. Persze ő már régóta többet akar, rendes csak ő meg olyan kocka, egész nap a gépet nyomatja, több mint 20 és ilyen számítógépes játékokkal szórakozik.

A negyedik meg kiköpött nyaller, minen képemet lájkolja, teljesen alárendelt szerepet tölt be. Folyton velem akar lenni, elhív sétálni, és a nyakamon lóg, pedig nem is vagyunk együtt. Jó most mindet elég rossz színben tűntettem föl, mert valójában mindnek van jó tulajdonsága is, meg helyesek, csak így jobban tudok választani, ha a rossz tulajdonságokat emelem ki.

#kocka #flegma #bonkó
2012. dec. 28. 00:41
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Kicsit erősek a sztereotípiáid a "kockával" szemben. Ennél jóval idősebbek is játszanak. Felnőtt, családos emberek. Nehogy ez alapján ítéld már meg szegényt.
2012. dec. 28. 00:45
 12/37 anonim ***** válasza:
melyik jön be a legjobban? személyiségileg :)
 13/37 anonim ***** válasza:
mert szerinted az nem kockaság hogy itt ülsz a gép előtt és a gyakorikerdesek-et olvasod?
 14/37 anonim ***** válasza:
Sunset míg él Call of Duty 2 királynője lesz, és bárkinek fejest ad a map végéről mp44-el is:DDD háháááá
 15/37 anonim ***** válasza:
mi mondjuk meg, hogy kivel járj ?:D
2012. dec. 28. 00:46
 16/37 anonim ***** válasza:
Nehogymár. Én hétszer vittem végig a cod2-t veteranon. A multit soha nem próbáltam ki.
2012. dec. 28. 00:47
 17/37 anonim ***** válasza:
Chööö..Pedig Cs-t leveri, az MW-vel meg mivel nem egy kat. nem lehet minősíteni, de a cod1-től jobb..
2012. dec. 28. 00:48
 18/37 anonim ***** válasza:
Kérdező válassz engem! Én vagyok az a kocka, akiről írsz!
2012. dec. 28. 00:49
 19/37 anonim ***** válasza:

Szerintem a flegmatikust válaszd! (Lehet azért mondom, mert én is ilyen vagyok)

A flegmatikus emberben biztos érzelmek alakulnak ki, és szerintem jó kotodés. Eddig is boldog volt, most hogy ha osszejosz vele mégboldogabb lesz. A bunkó, a kocka és a nyaller gyereknek komplexusai vannak, amiket bunkósággal, számítózással, vagy benyalással próbál kompenzálni (hogy szeressék, elismerjék oket). A flegmának nincsenek ilyen komplexusai, mert lesza*rja a hiányosságait. Teljes életet él.

20/37 anonim ***** válasza:
lemerem fogadni hogy kérdező senki nem udvarol neked!! ne játszd már meg a fejed idegen embereknek...
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!