Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meghalok a japán lányokért!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghalok a japán lányokért! Csak én vagyok ennyire oda értük vagy mások is szeretnének egy japán csajt barátnőnek? Héé, lányok! Akármennyire szépek is vagytok a japcsik úgy is sokkal szebbek nálatok! :D

Figyelt kérdés

2012. nov. 28. 19:24
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
kit értesz a más lányok alatt?
2012. nov. 28. 21:39
 42/55 A kérdező kommentje:
2012. nov. 28. 21:41
 43/55 A kérdező kommentje:
2012. nov. 28. 21:56
 44/55 anonim ***** válasza:
Most zenével próbálod bebizonyítani,hogy a magyar lányok nem jók?
2012. nov. 29. 06:36
 45/55 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok de valamilyen szinten egyet kell, hogy értsek a kérdezővel. Én akárhányszor megyek végig az utcán nagyon nagyon kevés szép lányt látok. Viszont voltam egyszer Tokyoban és rengeteg gyönyörű japán lányt láttam. Aki itt azt állítja, hogy a japán lányoknak sárga a bőrük, kis szemük van és mellé még szőrösek is na az még ÉLETÉBEN nem találkozott japán lánnyal. Egyrészt nekik HÓFEHÉR bőrük van (sokkal fehérebb, mint egy átlag magyarnak), általában nagy kerek vagy mandulavágású szemeik (igaz a smink sokat segít, de kérdem én, ha végigmegy valaki Magyarország akármelyik utcáján, nem agyonsminkelt lányokat lát? Akik ráadásul még csak nem is ízlésesen vannak kifestve. Akin pedig nincs smink az nagyon ritkán szép. Japánban tény, hogy kevés lányt látni smink nélkül, de ez náluk elfogadott, mint az is, hogy a fiúk vasalják a hajukat.) És a harmadik tény, hogy ők még az ARCUKAT is szőrtelenítik. Egy olyan lánnyal sem találkoztam, akinek akár a KEZÉN is egy szál szőr lett volna. És aki azt írta, hogy egyformák, nos az is csak a kínai piacon találkozott távol-keletivel. Egyszerűen nem láttam két egyforma lányt.. Elképesztően egyediek, ritkán látni két ugyanolyan ruhadarabot valakin és a hajuk is a szivárvány minden színében pompázik. És szerintem ez fantasztikus. Nem az van, mint itt, hogy minden lány ugyanolyan New Yorkeres meg Bershkás meg mittudom én milyen ruhákban jár, mellé hosszú barna haj (póthajjal). Bár ezt azért talán a fizetések számlájára is lehetne írni. Ja és igen, a belső. A japánokba bele van nevelve a kedvesség, a tisztesség és a udvariasság, az pedig itt tényleg csak elvétve fordul elő.

Zárásként pedig én senkit nem szerettem volna megbántani, én csak azt írtam le, amit tapasztaltam. 22/L

2012. nov. 29. 15:34
 46/55 anonim ***** válasza:
0%
25-ös vagyok. Fájna ha kis kosarazna egy szép magyar lány? Vagy már meg is történt?? :D:D :D Hidd el szánalmat keltene, ha egy magyar lánynak ezt mondanád... Azzal visszavágni nekem, hogy szebb nálam egy csúnya kis 120 centis, csíkszemű, fiús testű, seggetlen, melletlen japán lányka? Kérlek :)) Mindenkit csak ennyire bántsanak meg ;))) :D:D
2012. nov. 29. 16:51
 47/55 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok. Igen, azt kihagytam, hogy a japán lányok 160 centi körül vannak :)
2012. nov. 29. 16:53
 48/55 anonim válasza:
Szerintem, kedves kérdező, nem ítélheted így meg ezt az egészet, hogy láttál szép japán lányokról képet. Nem ott élsz (gondolom) és a magyar lányokhoz vagy szokva. Mindenhol vannak szép és kevésbé szép lányok. Attól még mert láttál egy pár szép japán lányról képet, az nem azt jelenti, hogy mind ilyen. Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy az olasz nők a legszebbek, mert láttam mondjuk 10 szépről képet, nem élek ott, és nem látom őket nap mint nap. Eleve az embernek mindig jobban tetszik az, amit kevésbé ismer:)
2012. nov. 29. 19:01
 49/55 anonim ***** válasza:

VV Zsófi nem ekvivalens az összes magyar lánnyal.

Engem is Zsófinak hívnak, szégyenkezem emiatt a hülye p.csa miatt.

2012. nov. 29. 21:25
 50/55 anonim ***** válasza:

A magyar lányok--->NŐK,kívül belül nőiesek,vonzóak

a japán kis csajok meg max kislánynak néznek ki,semmi vonzó nincs bennük,főleg amikor megszólalnak,majdnem hogy röhögnöm kell rajtuk xD + futószalagon gyártják őket, mindegyik ugyanúgy néz ki nincs bennük semmi egyedi.

2013. febr. 11. 09:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!