Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghalok a japán lányokért! Csak én vagyok ennyire oda értük vagy mások is szeretnének egy japán csajt barátnőnek? Héé, lányok! Akármennyire szépek is vagytok a japcsik úgy is sokkal szebbek nálatok! :D
Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 19:24
21/55 A kérdező kommentje:
Aki szép az smink nélkül is gyönyörű! Utálom akin van egy vödör vakolat!
2012. nov. 28. 20:07
22/55 anonim válasza:
Jól beszélsz, japán csajok powaaaa! :) Sokkal aranyosabbak, mint némelyik magyar nőci! Sajnos még nem volt barátnőm ilyen származású, de levelezek egy-kettővel.
23/55 anonim válasza:
kepzeld ismerem az ekezeteket... de kezirason kivul mindenutt angol Abc-vel irok megszokasbol
es nem vagyok lany
24/55 A kérdező kommentje:
jó azt akkó szerinted ki nem szar le haa?
2012. nov. 28. 20:19
25/55 anonim válasza:
Hát ha lánylétemre, nem jönnél be és azt mondanám neked, hogy nem tetszel majd te azzal vágnál vissza, hogy ÚGYIS SZEBBEK NÁLAD A JAPÁN LÁNYOK, a földön fetrengnék a röhögéstől :D:D:D
26/55 A kérdező kommentje:
beképzelt kis szopos pics@.. a japán lányokat csak példának mondtam de hidd el könnyen meg bántanálak ha úgy akarnám
2012. nov. 28. 20:31
27/55 A kérdező kommentje:
küldj már magadról egy fotót ha "annyira szép vagy"
2012. nov. 28. 20:32
28/55 A kérdező kommentje:
na mi van kolbász gizi?!? :D :D :D
2012. nov. 28. 20:38
29/55 A kérdező kommentje:
hát persze hogy a MAGYAR LÁNYOK a legszebbek, ILYET IS CSAK ŐK TUDNAK http://www.youtube.com/watch?v=w_oHwzYheYM
2012. nov. 28. 20:44
30/55 anonim válasza:
Valaki csalódott egy lányban;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!