Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok hogy élik meg azok a lányok a mindennapjaikat, akiknek nincs pasijuk, de szeretnének már?
Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 21:52
1/9 anonim válasza:
ugyanúgy, mint a pasi akinek nincs bnője és szeretne...
2/9 anonim válasza:
Sz@rul. Megol a magany es egyre remenytelenebbnek erzem a helyzetem.
3/9 anonim válasza:
Azok rohannak a 22 éves debreceni fiatalemberhez
4/9 A kérdező kommentje:
Ki az a 22 éves debreceni fiatalember? Egyébként nagy véletlen, mert Debrecenben tanulok jelenleg, szóval sokat vagyok a városban, sok szép lány van. :D
2012. szept. 12. 22:01
5/9 anonim válasza:
Az 1. és 2. válaszoló megadta a jó válaszokat.
Nincs is mit hozzáfűzni.
6/9 anonim válasza:
Elég rossz. Én is vágyok egy srácra akivel találkozhatok sokszor és Vágyom rá hogy megöleljen és stb... :/ Már volt kapcsolatom. De az már a múlté. Csak remélni tudom h, egyszer megint eljön egy személy aki betölti az űrt.. Nagyából ennyi... 16/L
7/9 anonim válasza:
A "debreceni 22 éves srác"--ról legendák terjednek itt a GYk-n. Ő a forever alonok vezetője :/ :D
8/9 anonim válasza:
Sokszor nagyon rossz!Magányos vagyok. Mindig is sz*r kapcsolataim voltam, mindig hiányzott valamelyik alapvető tulajdonság,viselkedés,ami kellett volna a boldogsághoz.Úgyhogy most már inkább vagyok teljesen egyedül. Volt egy rövidke kapcsolatom,már ha lehet annak nevezni,őt nagyon megkedveltem, de aztán ő is olyan volt mint a többi.Eltűnt a pics*ba és hetekkel később felkeres, valami hülye kifogással. Nyomik és gyávák. Aztán próbálom hitegetni magam, hogy olyan, amilyet szeretnék(egy IGAZI FÉRFIT) és akit elképzelek úgysem létezik szóval nyugtatom magam, hogy ez van.
9/9 anonim válasza:
ja az lemaradt, hogy :nemrég volt egy rövidke kapcsolatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!