Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akinek nem fontos, hogy a fiunak mien a végzetsége? Hanem csak magamért szeretnének? 23F
nekem csak általános iskolám van és egy tanfolyam és sose jutok tovább a netes ismerkedésben mert senki nem akar ilyen fiuval ismerkedni a lányok közül mind csak diplomással
mer mire jó a diploma? szart se ér mindenki tudja!
miér fontos a csajoknak hogy a fiunak mien papirjai vannak?
ennek mi köze a szerelemhez?
most már életem végéig utcalányokhoz kell járni?
mer mit számit az irás???? nekem nem volt lehetőségem tanulni mint a sok elkényesztetett kisfiunak
meg pikkeltek rám a tanárok az általánost is alig tudtam kijárni
tönkretették az életem
ezen múlik a szerelem?
nem értem én a lányokat,mindig mondták hogy nem számit a végzetség, asztán amikor oda kerül akkor meg de
Igen, a helyesírásodon van mit javítani...
Ismerkedni pedig próbálj a saját közegedben, környezetedben, ne az interneten. Akkor talán kevesebb elutasításban lesz részed.
akiket én ismerek lányt azok mind buták csúnyák itt a környéken nincs is normális
én szép és okos barátnöt akarok magam mellé aki szeret önmagamért
legutóbb már egyetemista lányokkal is probálkoztam bulikba de kinevettek és otthagytak
kezdem gyűlölni a nőket mert kicsinálnak az elutasitásokkal
dólgozok amikor van mit gazdag nem vagyok
Hello!
Szerintem is adj lejjebb az elvárásból. Mindenkinek kéne lenni egy kis egészséges önkritikának.
Ebből amit írtál arra következtetek hogy annyira nem is lehetsz jó képű ha mindig leráznak. Vegyél vissza egy kicsit az elvárásokból, ne a legfulosabb csajokra hajtsál mert az nem a legkönnyebb kategória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!