Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak olyan lányok akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok akinek nem fontos, hogy a fiunak mien a végzetsége? Hanem csak magamért szeretnének? 23F

Figyelt kérdés

nekem csak általános iskolám van és egy tanfolyam és sose jutok tovább a netes ismerkedésben mert senki nem akar ilyen fiuval ismerkedni a lányok közül mind csak diplomással

mer mire jó a diploma? szart se ér mindenki tudja!

miér fontos a csajoknak hogy a fiunak mien papirjai vannak?

ennek mi köze a szerelemhez?

most már életem végéig utcalányokhoz kell járni?

2012. máj. 8. 11:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Nem a diploma erdekes, hanem az, hogy milyen jol fizeto munkat talalsz nelkule. ;)
2012. máj. 8. 11:16
 2/17 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
74%
Igazad van, a szerelem nem a végzettségen múlik! De előbb tanulj meg helyesen írni, hidd el, az rengeteget számít! Amíg ilyen hanyag az írásod, addig sok jóra ne számíts!
2012. máj. 8. 11:18
 3/17 A kérdező kommentje:

mer mit számit az irás???? nekem nem volt lehetőségem tanulni mint a sok elkényesztetett kisfiunak

meg pikkeltek rám a tanárok az általánost is alig tudtam kijárni

tönkretették az életem

ezen múlik a szerelem?

nem értem én a lányokat,mindig mondták hogy nem számit a végzetség, asztán amikor oda kerül akkor meg de

2012. máj. 8. 11:22
 4/17 anonim ***** válasza:
58%

Igen, a helyesírásodon van mit javítani...

Ismerkedni pedig próbálj a saját közegedben, környezetedben, ne az interneten. Akkor talán kevesebb elutasításban lesz részed.

2012. máj. 8. 11:28
 5/17 anonim ***** válasza:
79%
Figyu! Nem a végzettség számít, ha nem az egzisztencia, úgy az anyagi, s az erkölcsi, szellemi, stb... A fentiekhez, igen számít a helyes írás, az sokat elárul... Piásnak-piás, drogosnak-drogos a haverja, és így tovább... Eljutottál egy számítógépig, a nethez, a netes ismerkedéshez, de egy helyesírás ellenőrző program már feladat? Ez is sokat elárul, inkább vissza szólsz...
2012. máj. 8. 11:32
 6/17 A kérdező kommentje:

akiket én ismerek lányt azok mind buták csúnyák itt a környéken nincs is normális

én szép és okos barátnöt akarok magam mellé aki szeret önmagamért

legutóbb már egyetemista lányokkal is probálkoztam bulikba de kinevettek és otthagytak

kezdem gyűlölni a nőket mert kicsinálnak az elutasitásokkal

dólgozok amikor van mit gazdag nem vagyok

2012. máj. 8. 11:42
 7/17 anonim ***** válasza:
nem a diploma számít, de azért érettségid igazán lehetne... az meg hogy pikkeltek rád a tanárok, az nagyon jó duma, ezek szerint csak ennyire buta vagy, azért az általánost ne mondd már hogy annyira nehéz kijárni. :P és ezzel a hozzáállással, hogy irigykedésedben azt mondod hogy a diploma szart se ér, sztem minden lány ki fog nevetni. szokj hozzá az utcalányokhoz. :P
2012. máj. 8. 11:45
 8/17 anonim válasza:
89%
ha te sem vagy okos, akkor minek akarsz okos barátnőt? add lejjebb az elvárásaidat!
2012. máj. 8. 12:00
 9/17 anonim ***** válasza:
74%

Hello!

Szerintem is adj lejjebb az elvárásból. Mindenkinek kéne lenni egy kis egészséges önkritikának.

Ebből amit írtál arra következtetek hogy annyira nem is lehetsz jó képű ha mindig leráznak. Vegyél vissza egy kicsit az elvárásokból, ne a legfulosabb csajokra hajtsál mert az nem a legkönnyebb kategória

2012. máj. 8. 12:17
 10/17 anonim ***** válasza:
81%
még egyáltalán nem késő, érettségizz le esti suliban. anyukám 37 évesen vágott bele, és sikerült neki, pedig 20 évet kihagyott a tanulásban. érettségire épülő okj-s szakmát elvégezni 1-2 év (arra vigyázz, hogy olyat válassz, ami keresett és könnyen el lehet vele helyezkedni), és mégis van egy normális szakmád. vagy iratkozz be egy szakközépiskolába, ott egyszerre tanulhatod a kettőt. csak a jószándék beszél belőlem, hidd el.
2012. máj. 8. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!