Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akinek nem fontos, hogy a fiunak mien a végzetsége? Hanem csak magamért szeretnének? 23F
nekem csak általános iskolám van és egy tanfolyam és sose jutok tovább a netes ismerkedésben mert senki nem akar ilyen fiuval ismerkedni a lányok közül mind csak diplomással
mer mire jó a diploma? szart se ér mindenki tudja!
miér fontos a csajoknak hogy a fiunak mien papirjai vannak?
ennek mi köze a szerelemhez?
most már életem végéig utcalányokhoz kell járni?
Ne haragudj, de az előttem szólóknak igaza van, adj lejjebb az elvárásaidból. Ha te sem vagy túl okos (és a helyesírásodból, meg abból, hogy az általánost is alig sikerült elvégezni, ez kiderült), akkor mihez kezdenél egy okos lánnyal?
Én is kifejezetten tanult, tájékozott párt keresek magam mellé, lehet, hogy ezen a szinten magasak az elvárásaim. De én szeretek esténként Platónról, a neoklasszicista építészetről vagy a posztmodern német irodalomról (de akár a szentpétervári paradoxonról vagy közgazdaságtanról is ha úgy alakul) beszélgetni a párommal, ha éppen úgy alakul. És azt is szeretem, ha a legnagyobb vitánk egymás között arról szól, hogy miért lehetünk bizonyosak benne, hogy Szókratész tudott írni, ha nem maradt fenn tőle egy sor sem.
Valószínűleg én kifejezetten furcsán látom ezt a dolgot, de a példák talán megvilágítják a lényeget. És valóban nem az iskolázottságon múlik, volt olyan barátom, aki szakmunkásképzőt végzett, és nem volt vele problémám, mindenről el tudtunk beszélgetni.
Kedves utolso valaszolo azert ne sertodj meg , de egy szakmunkaskepzot vegzett emberrel a neoklasszicista epiteszetrol, meg a posztmodern nemet irodalomrol beszlegettel azt oszinten ketlem.
Nem tartom magam muveletlen embernek, de ezekhez a temakhoz nem sokat tudnek hozzaszolni. De persze ha baratnomet eppenseggel ez erdekelne, biztos utanolvasnek.
En is csak azt tudom tancsolni mint a tobbiek, ismerkedj eloben, ott nem lesz kellemetlen hogy esetleg, nem vagy olyan muvelt. Volt olyan csoporttarsam aki ejjel nappal baratok kozt s valo vilagot nezett s masrol em birt beszelni, megis van diplomaja.
En ugy erzem az egesz eletemben tanulnom kell, s mar nem tudnek elkepzelni olyan napot, hogy ne tanuljak eppen valamit, pedig mar 2 eve befejeztem a sulit. Biztos van olyan tema ami erdekel, kezdj el olvasni nem SZEGYEN!!
Nem a diploma a lényeg. Egy nő igazi férfit keres maga mellé, akire minden körülmények között felnézhet.
Egy olyan ember, aki nem igényes annyira magával szemben, hogy helyesen próbáljon írni nem lehet tökéletes.
Emellett egy normális diploma biztonságot ad a nőknek, mert a segítségével megteremthető az ideális családi háttér, emellett általánosságban elmondható, lényegesen más életfelfogással rendelkezik egy diplomás ember, mint egy szakmunkás.
Te kitanultál egy szakmát. Asztalos vagy, vízvezeték-szerelő, vagy villanyszerelő. Mindegyikkel kereshetsz jól, viszont én sosem fogom igénybe venni a szolgáltatásaidat, mert köszönhetően az életfelfogásomnak, a családi hátteremnek az összes ilyen munkát el tudom végezni egyedül is. Elolvasok 1 könyvet, és átlátom, hogy hogyan kellene megjavítani az autómat.
Te arról beszélsz, hogy egy diploma értéktelen. A valóságban egy diploma értékes, ha van mögötte minőségi tudás.
Hidd el, nekem sem könnyű egyetemistaként párt találni, mert nem érzem jól magam olyan emberek mellett, akikről süt a butaság, esetleg nem vagyunk egy hullámhosszon.
Ne búsulj, előbb-utóbb te is megtalálod a párodat, akivel el tudsz beszélgetni, vannak közös témáitok, stb.
A valo vilagos temat azert hoztam fel ,hogy a papir nem szamit attol fuggetlenul lehet sik hulye az elethez. Hogy ezt hogyan ertetted felre nem tudom. Amugy vannak tanarhazaspar barataim s masbol sem allnak ki csak azon sapitoznak, hogy nem tudnak megelni abbol a penzbol amit keresnek. Valoban nem a szex a tema...
Nincsenek ^elo iteleteim^ a szakmunkasokkal szemben mivel apam is az. S ilyen legkorben nottem fel hogy munkasemberek vettek korul, nah az pont eleg motivacio volt hogy amig csak lehet tanuljak. Legkevesebb 100 komuves, asztalos, vizes szakembert ismerek akik a legpengebb mernokok a szakmajkban de beszelgetni veluk nekem nem sikerul olyan temarol mint az irodalom vagy a tortenelem. De biztos velem volt a baj. Sot kivanom hogy legyen neked igazad s a felnovekvo szakmunkasok olvasottak legyenek, az csak hasznara lenne az orszagnak.
Ha mar ilyen fiatalon mint a kerdezo, nincs meg az igeny arra ,hogy bizonyitson hogy o sem gyengebb kepessegu mint a tobbeik, akkor a kocsmaba fog kikotni a tobbi munkassal. Van par jelenleg is szakmunkas ismerosom a sport reven, s a bulizason meg a focin kivul nem erdekli oket semmi. De lehet itt is hogy pont a hulyebbekkel sikerult osszefutnom.
S vegul nagyon nincs igazad, az egy dolog hova szuletesz, az meg egy masik mit fogsz tudni kihozni az eletedbol!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!