Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghalok a japán lányokért! Csak én vagyok ennyire oda értük vagy mások is szeretnének egy japán csajt barátnőnek? Héé, lányok! Akármennyire szépek is vagytok a japcsik úgy is sokkal szebbek nálatok! :D
Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 19:24
1/55 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszenek a japán illetve a koreai lányok. De nem értek egyet az utolsó kijelentéseddel.
2/55 anonim válasza:
Az tény, hogy Maria Ozawánál nem sok szebb nő van a világon:
3/55 anonim válasza:
Hát ez az utolsó kijelentésed nagyon "kedves" volt:D Valakinek meg a magyar lányok tetszenek..21/L
4/55 A kérdező kommentje:
Hát az utóbbi nem jönne be.. Inkább ez http://www.youtube.com/watch?v=Aax7jYtc3dI&feature=related
2012. nov. 28. 19:31
6/55 anonim válasza:
Tényleg nem, csak 1-2 milliárd.
Kérdező:senkit nem érdekel a véleményed, és szerintem egyáltalán nem szebbek a japán lányok.140 centi az összes, már ez is rossz.
7/55 anonim válasza:
nekem másfajta embertípushoz tartozó lányok kevésbé jönnek be. a magyarok, európaiak jönnek be leginkább. vmennyire bejöhetnek attól még koreai, néger, roma stb. lányok is, de külsőleg kevésbé találom őket vonzónak
8/55 anonim válasza:
1-2 szép van köztük, de a többi mind ugyanúgy néz ki
9/55 anonim válasza:
5 kg sminkkel persze hogy szépek... Nekik is uganúgy van bőrhiba, kicsik a szemeik, csak úgy sminkelnek, hogy kevésbé feltűnő, jelentéktelen arcuk van. De persze te is biztos egy tökéletes testű fiú vagy akinek mind a 10 ujjára legalább 2-2 japán lány jutna, igaz?
10/55 anonim válasza:
Ne zavarjon, hogy sz@r az ízlésed... :D
Világhírű, hogy a magyar nők a legszebbek!!!!! az egész kib@szott világegyetemben!!!
(persze vannak gyönyörű nők más nemzet szülöttei között is, de az átlag a magyar nőké!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!