Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghalok a japán lányokért! Csak én vagyok ennyire oda értük vagy mások is szeretnének egy japán csajt barátnőnek? Héé, lányok! Akármennyire szépek is vagytok a japcsik úgy is sokkal szebbek nálatok! :D
Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 19:24
31/55 A kérdező kommentje:
Persze, hisz a magyar lányok a legfelszínesebbek és a legnagyobb ribancok is.
2012. nov. 28. 21:03
32/55 anonim válasza:
Kedves kérdező Mi a véleményed a leányzórol? igaz nem japán hanem orosz de Nála szebb csaj nincs sztem
33/55 anonim válasza:
Ha már itt tartunk, miért nincs sárga prosti budapesten? Van büfé , kajálda, bolt, áruház, sárkánypláza , esetleg masszázs DE prostik nincsenek japóból itthon
34/55 anonim válasza:
figyelj haver! Én megértem, hogy te nagy l*zer vagy, de ne hidd, hogy a Japán csajok h*lyébbek lennének, mint a Magyar lányok... S csak azért, mert pár okos magyar lány kiba**ott veled ne hidd, hogy más nemzetiségűek nem tennék ezt. Minden lúzerrel kiba**nak :))) Amúgy te nagy Magyar férfi... hidd el, a Magyar csajoknak is lenne pár férfi pár nemzetségből, aki simán legyőzné az itthoniakat... :D
35/55 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=WGxVjo6NWAI&feature=fvwrel Aztán Hitler deportálni kezdi a ribancokat!
2012. nov. 28. 21:10
37/55 A kérdező kommentje:
Na jól van, igaz hogy szépek csak az igaz hogy sokkal nagyképűbbek is mint a Japán,kínai,Norvég és még elég sok ország lányai akármelyike. Tisztelet a kivételnek azért!
2012. nov. 28. 21:31
38/55 anonim válasza:
Tény,hogy vannak szép japán lányok,de a többségük nem tiszta japán lány.Ha kimennél Japánba szerintem nem találnál olyanokat amilyeneket linkelsz.
39/55 anonim válasza:
Ebből is látszik hogy van egy pár oltári nagy paraszt pasi (pl.a kérdező) akik minden lányt ler*bancoznak mert egy kib*szott velük. És azért megjegyezném hogy akad egy pár normális is a váladzolók között. Egyébként én meg most mondhatnám hogy az angol pasiknál nincs jobb és tökmind1 hogy néztek ki ők mindig jobbak lesznek..
40/55 A kérdező kommentje:
Hát ez igaz, de más lányok miért sokkal kedvesebbek?
2012. nov. 28. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!