Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghalok a japán lányokért! Csak én vagyok ennyire oda értük vagy mások is szeretnének egy japán csajt barátnőnek? Héé, lányok! Akármennyire szépek is vagytok a japcsik úgy is sokkal szebbek nálatok! :D
Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 19:24
11/55 A kérdező kommentje:
Jó na azért kivitelek vannak pl. az alábbi lány, ja és persze japán-magyar. :)
2012. nov. 28. 19:51
12/55 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszenek a japán lányok. Valahogy az egzotikus szépségük nagyon bejön és az sem rossz, hogy általában alacsonyabbak. Nem utolsó sorban a neveltetésük is más, ami szintén vonzó.
Azonban a magyar lányok is nagyon szépek. Azt mondják, hogy kedvesek is és aranyosak is.
Bár mondjuk eddig még élőben sem japán lánnyal sem kedves magyar lánnyal nem találkoztam.
13/55 A kérdező kommentje:
Legalább tudom mivel szívatni a csajokat nem csak ők engem pl. hú de jó képű az a fiú meg izmos és helyes stb.. Erre én akármennyire szépek is vagytok a japcsik úgy is sokkal szebbek nálatok!
2012. nov. 28. 19:54
14/55 anonim válasza:
11. akit itt linkeltél, tényleg aranyos, egyébként nekem nem tetszenek különösebben a japán lányok. írtam kicsit előbb h az európaiak tetszenek inkább.
15/55 A kérdező kommentje:
Őt ismerem, láttam a buszon és amikor a szemebe nézett leírhatatlan érzés volt
2012. nov. 28. 19:58
16/55 anonim válasza:
az hogy neked furcsa az izlesed egy dolog, de ezt a japcsik sokkal szebbek baromsagot tartsd meg magadnak
17/55 anonim válasza:
Az isten minden embert különbözőnek teremtett, de mire Japánba ért, elfogyot az ötlet...
18/55 anonim válasza:
10 kiló sminkkel mindenki lehet szép. De ha neked ez jön be, nincs vele semmi gond. Viszont a kijelentésed, hogy a "japcsik" szebbek nálunk, elég bunkó dolog, és nem mellesleg hülyeség, mivel mindenkinek mást jelent a "szép".
19/55 A kérdező kommentje:
"az hogy neked furcsa az izlesed egy dolog, de ezt a japcsik sokkal szebbek baromsagot tartsd meg magadnak" Először tanulj meg írni mert még az ékezeteket sem ismered, másrészt azok aki ezt állítják mind lányok!
2012. nov. 28. 20:04
20/55 anonim válasza:
A baratom is odavan a japcsikert, szerencsere ''beerte'' velem:) aztan ha szerencseje van, egyszer meglepem egy japan csajjal (nem, sajnos nekem nagyon nem jonnek be, max jopar kilo sminkben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!