Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meghalok a japán lányokért!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghalok a japán lányokért! Csak én vagyok ennyire oda értük vagy mások is szeretnének egy japán csajt barátnőnek? Héé, lányok! Akármennyire szépek is vagytok a japcsik úgy is sokkal szebbek nálatok! :D

Figyelt kérdés

2012. nov. 28. 19:24
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:

[link]

Jó na azért kivitelek vannak pl. az alábbi lány, ja és persze japán-magyar. :)

2012. nov. 28. 19:51
 12/55 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon tetszenek a japán lányok. Valahogy az egzotikus szépségük nagyon bejön és az sem rossz, hogy általában alacsonyabbak. Nem utolsó sorban a neveltetésük is más, ami szintén vonzó.

Azonban a magyar lányok is nagyon szépek. Azt mondják, hogy kedvesek is és aranyosak is.

Bár mondjuk eddig még élőben sem japán lánnyal sem kedves magyar lánnyal nem találkoztam.

2012. nov. 28. 19:53
 13/55 A kérdező kommentje:
Legalább tudom mivel szívatni a csajokat nem csak ők engem pl. hú de jó képű az a fiú meg izmos és helyes stb.. Erre én akármennyire szépek is vagytok a japcsik úgy is sokkal szebbek nálatok!
2012. nov. 28. 19:54
 14/55 anonim ***** válasza:
11. akit itt linkeltél, tényleg aranyos, egyébként nekem nem tetszenek különösebben a japán lányok. írtam kicsit előbb h az európaiak tetszenek inkább.
2012. nov. 28. 19:55
 15/55 A kérdező kommentje:
Őt ismerem, láttam a buszon és amikor a szemebe nézett leírhatatlan érzés volt
2012. nov. 28. 19:58
 16/55 anonim ***** válasza:
az hogy neked furcsa az izlesed egy dolog, de ezt a japcsik sokkal szebbek baromsagot tartsd meg magadnak
2012. nov. 28. 19:59
 17/55 anonim ***** válasza:
46%
Az isten minden embert különbözőnek teremtett, de mire Japánba ért, elfogyot az ötlet...
2012. nov. 28. 20:01
 18/55 anonim ***** válasza:
10 kiló sminkkel mindenki lehet szép. De ha neked ez jön be, nincs vele semmi gond. Viszont a kijelentésed, hogy a "japcsik" szebbek nálunk, elég bunkó dolog, és nem mellesleg hülyeség, mivel mindenkinek mást jelent a "szép".
2012. nov. 28. 20:03
 19/55 A kérdező kommentje:
"az hogy neked furcsa az izlesed egy dolog, de ezt a japcsik sokkal szebbek baromsagot tartsd meg magadnak" Először tanulj meg írni mert még az ékezeteket sem ismered, másrészt azok aki ezt állítják mind lányok!
2012. nov. 28. 20:04
 20/55 anonim ***** válasza:
A baratom is odavan a japcsikert, szerencsere ''beerte'' velem:) aztan ha szerencseje van, egyszer meglepem egy japan csajjal (nem, sajnos nekem nagyon nem jonnek be, max jopar kilo sminkben).
2012. nov. 28. 20:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!