Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem nála? Mit jelentenek ezek a "jelek"?
A fő kérdés inkább az, hogy 13 évesen miért nem alszol??? :O
Am egyáltalán mit érdekel az téged, hogy valami nyomi gyerek bámul... Veresd meg valakivel! :)
Azt nem mondtam, hogy meg tud, hanem csak azt, hogy meg akar! :D
És persze, hogy nem olyan, hisz senki sem olyan... :)
Na, akkor talán beszélj vele! Amilyen nyomi világban éltek kezdésnek tökéletes lesz a fészbukon! :)
Mert ott nem idegesít, és nem fogsz hülyeséget mondani! :)
Szépen át tudod gondolni a dolgokat! :)
Én nem tudom cicám!
Beszéld meg anyukáddal. De ha nagyon nem mennek jól a dolgok szívesen elbeszélgetek vele, mint férfi a férfival.
Csak szólj, nyuszi és repülök.
Hello! Ha nem csinál semmit hosszú ideje,akkor lehet,hogy csak hülyít,vagy nem tudja hogy kell ismerkedni lányokkal,talán még nem volt barátnője!
Hány évesek vagytok?
Érdekes,amikor suliba jártam,nekem is volt egy osztálytársam,aki mindig szemétkedett velem,mögöttem ült,órán firkálta tollal a nyakamat,meg bunkóságokat írogatott,azt hittem utál,de aztán egyszer az egyik haverj a elárulta nekem,hogy azért provokál,mert szerelmes belém...én mindenre gondoltam,csak erre nem...és miután kiderült,hogy megtudtam ezt,utána már nyíltan nyomult,csak én menekültem tőle,mert nem is tetszett,meg amúgy is kiábrándító volt a viselkedése...szóval nem tudhatom,hogy a te esetedben mi lehet...de szerintem ha akar is valamit tőled,akkor még nem tudja,hogy hogyan kezdeményezzen...adj neki bíztatást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!