Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak v. mondjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak v. mondjak neki, h. legyen esélyem?

Figyelt kérdés

A csajjal tavaly (!) találkoztam egy buliban, nem történt semmi, csak eléggé egyértelmű volt, h. tetszettem neki... Mivel más városban lakunk (200km), nem is foglalkoztam vele azóta. A minap viszont eszembe jutott, facebookon ráírtam. Tisztáztuk, h. számára is egyértelmű volt, h. nagyon tetszett nekem, és én is neki. Most van barátja, de azt mondta, h. ha arra járok, hívjam fel, és megihatnánk egy kávét, megadta a telefonszámát is.

Szerintetek mit kéne tennem, h. legyen esélyem nála még így is, h. jár valakivel?

Ja, a csaj nagyon nagyon buta. Az a tipikus pláza-buta csaj.

2012. nov. 24. 17:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Mond meg neki hogy nagyon, nagyon butának tartod, ...meg hogy csak le akarod fektetni.
2012. nov. 24. 21:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Megbántani nem akarom...
2012. nov. 25. 01:21
 3/9 anonim ***** válasza:
sztem várjál és ha látod h romlik a kapcsolatuk akk segíts a csajnak...de vigyázz csak diszkréten!!! :)
2012. nov. 25. 03:09
 4/9 A kérdező kommentje:
De tartsam vele a kapcsolatot? Hívjam fel, írjak neki levelet, hogy "hogy vagy?"?
2012. nov. 25. 11:31
 5/9 anonim ***** válasza:
mindenféleképpen de csak ha bejön neked!! :) ahogy csak tudod vele tartani a kapcsolatot :D de ahogy mondtam csak diszkréten,kajakra vigyáznod kell!! :) milyen a pasija?
2012. nov. 25. 15:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem ismerem a pasiját, facebookon sincs fenn közös kép... Az a szörnyű, hogy kb. másfél éve beszéltem egyszer a csajjal, azóta igazából semmi... Hogy fogjak neki, hogy csináljam "nagyon vigyázva"? :)
2012. nov. 25. 20:35
 7/9 anonim ***** válasza:
hááát az nagyon sok idő :// de tetszik neked úgy igazából?? nincs esetleg más aki iránt érdeklődsz?? mert ha neked igazán tetszik a csaj probálkozzál de úgy h a pasija nem fogjon gyanut...ha még egyáltalán van pasija..
2012. nov. 25. 23:57
 8/9 Tyler913 ***** válasza:
Ha annyira nagyon-nagyon buta,akkor minek kell Neked ő igazából?
2012. nov. 27. 12:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Azért amit az 1. válaszoló írt
2012. nov. 30. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!