Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsolti vagyok 19eves. Van egy lany munkaban de sajnos nem egy nyelvet beszelunk. Csak nem tudom hogy van-e nala eselyem es nem tudom mit mondjak neki? Mert nelkule nem tudok es nem is akarok elni.
kezd el tanulni az ő nyelvén..vagy mondd h "i love you" azt a világon mindenhol ismerik:D
valamelyikőtök elkezd tanulni a másik nyelvén, aztán egyre jobb lesz a kapcsolat.. hosszú munka lesz, de ha ő is szeret,kibírjátok.
hali
Adj neki bonbont meg virágot meg szívecske párnát és próbálj neki eltáncolni dolgokat.
Biztos le fog esni neki ,hogy bejön neked.Ezenfelűl kezdj el az ő nyelvén tanúlni és kérdezdmeg,hogy segítene e
amúgy már bocs de hogyhogy nem tudsz nélküle élni?
gondolom ha nem beszélitek egymás nyelvét,egymással se beszéltetek
akkor honnan tudod,milyen?
lehet hogy te most beképzelsz minden jót,hogy jajj de kedves,meg aranyos,de mivan,ha igazából tökre nem olyan?
hülye vagy, én is szeretek egy lányt de nem tudok japánul, mégse vagyok depis :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!