Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adam2008 kérdése:
Van egy pasi akivel minden nap beszelunk telefonon de nem nagyon akar velem talalkozni, de nem mondja hogy miert. Pedig telefonon es sms-ben jol eldumcsizunk. Milyen csabitasi trukkok vannak telefonon keresztul?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 12:23
1/7 anonim válasza:
Lehet csúnya, idős, büdös, betegsége van.
Egyébként legyél aranyos kislány mikor kéred tudod azok akik odaszaladnak az apjukhoz "Hogy légyszi apuci" de ne az idegesítő fajtából mert könnyen átfordul abba.
2/7 A kérdező kommentje:
nem idos, nem budos, nincs betegsege. egyszer talalkoztunk mar de csak 5 percre. nekem nagyon tetszik.
mit csinaljak?
2011. ápr. 1. 12:45
3/7 anonim válasza:
hat az esetben ha a fiu felenkebb tipusu akkor neked kene kezdemenyezned ha telleg szeretned magad melle a fiut....en pl fiu vagyok es nekem is volt mar reszem ijesmiben hogy egyszeruen nem ereztem magam elegsegesnek a lany melle igyhat nem probalkoztam csak neha chateltunk sms meg telefon....aztan meg o tette azt a lepest amikor kihivott 1et setalni.....azota is egyutt vagyunk(1 eve es 4 honapja)
4/7 A kérdező kommentje:
csak tudod o is elvalt es en is. nem vagyunk mar tinedzserek. nem tudom hogy mit akar. azt mondja tetszem neki. kulon varosban lakunk. na mit szolsz?
2011. ápr. 1. 13:11
5/7 anonim válasza:
hat erre csak annyit tudok mondani hogy nem a kor szamit es a pasi lehet meg mindig pont olyan felelnk mind amien volt...vegulis ezt csak te tudhatod....de amugy mellekesen ha te is vonzodsz hozza es o is hozzad egyszer valameiketeknek ugyis lepnie kell. attol hogy mar nem vagytok tinik meg ugyanugy tonkremehet az egesz....sok sikert:)
6/7 A kérdező kommentje:
osszeszedtem magam es rakerdeztem hogy mit akar, de nem valaszolt konkret dolgot, szerintem o sem tudja mit akar vagy van valami problemaja es nem akarja elmondani. de megszakitani sem akarja velem a kapcsolatot. varjak meg? nekem nagyon tetszik!
2011. ápr. 2. 08:49
7/7 anonim válasza:
hat oszinten nem tudom...en annyit cselekednek hogy konkretan leulni megbeszelni a dolgokat mert ugye igy nem mehet a vegtelensegig......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!