Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viseljem el a rengeteg gyönyörű lány látványát, ha tudom, hogy valószínűleg soha esélyem se lesz egy ilyen csajnál?
Figyelt kérdés
Annyi gyönyörű lány van, és amikor látom őket, majd megőrülök, olyan vágyat érzek, és aztán egész nap másra sem tudok gondolni, amíg nincs lehetőségem segíteni magamon.. Az is csak pár percig elég.
És az a baj, hogy tudom, hogy mivel nem vagyok jóképű, valószínűleg soha hozzá sem érhetek ilyen nőhöz, és ez kikészít, valahányszor meglátok egy ilyen csajt. Hogy lehet ezt kibírni? :(
2012. nov. 24. 19:51
1/14 anonim válasza:
Biztos találsz olyan lányt, aki úgy szeret, ahogy vagy! És elég szépnek találod majd... Nem lehet, hogy csak kevés az önbizalmad?
2/14 anonim válasza:
Nincs más választásod.Amíg így gondolkodsz,nem lesz csajod..
3/14 A kérdező kommentje:
Nem kevés az önbizalmam annyira, de hát látom a tükörben, amit látok, és sajnos nem vagyok az a kategória pasiban, mint ami nekem tetszeni szokott csajban.
2012. nov. 24. 19:56
4/14 anonim válasza:
"biztos találsz majd.." egyszer..valamikor...valahol...vagy holnap vagy 1 hét múlva vagy 7 év múlva..
5/14 A kérdező kommentje:
Rengeteg ember van, aki sosem talál, vagy beéri kevesebbel.. Én még el is fogadnám, hogy életem párja ne egy top 10-es csaj legyen, de nem akarom úgy leélni az életemet, hogy soha, egyszer sem voltam egy igazán gyönyörű lánnyal.
2012. nov. 24. 19:58
6/14 anonim válasza:
Én is így érzek, aztán egy éve azért is mentem el egy szolibarna, bombázó hivatásoshoz.
7/14 A kérdező kommentje:
Az nem ugyanaz.
2012. nov. 24. 19:59
8/14 anonim válasza:
Kérdező, nézd meg ezt a képet, nagyon tanulságos:
9/14 A kérdező kommentje:
Minek kell gúnyolódni? Miért nem lehet elfogadni, ha valakinek problémája van?
2012. nov. 24. 20:39
10/14 LeftBehind válasza:
Embereket kérdeztél meg és az emberek ilyenek.Egy rakás két lábon járó beteg állat,akik mégha tudnának is segíteni inkább leállnak gúnyolódni és még beléd is rúgnak.EGY CSAPAT ÉRZÉKETLEN F@SZKÓRÓ AKIK ITT PATTOGNAK MERT CSAK ERRE ÁLL FEL NEKIK!
OK,ez jól esett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!