Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy viseljem el a rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viseljem el a rengeteg gyönyörű lány látványát, ha tudom, hogy valószínűleg soha esélyem se lesz egy ilyen csajnál?

Figyelt kérdés

Annyi gyönyörű lány van, és amikor látom őket, majd megőrülök, olyan vágyat érzek, és aztán egész nap másra sem tudok gondolni, amíg nincs lehetőségem segíteni magamon.. Az is csak pár percig elég.

És az a baj, hogy tudom, hogy mivel nem vagyok jóképű, valószínűleg soha hozzá sem érhetek ilyen nőhöz, és ez kikészít, valahányszor meglátok egy ilyen csajt. Hogy lehet ezt kibírni? :(

2012. nov. 24. 19:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jéézuss :)

Hát igen az őszinteség és az igazság fájdalmas.

2012. nov. 24. 21:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Tegyél érte, hogy jobban néz ki...

Én is sokáig sírtam, hogy jaj, nem kellek a férfiaknak, mert dagadt pitsa vagyok és elkezdtem aztán tenni érte. Tornázok, formásítom magam, fogyok (otthon DVD-re), és bár turiból öltözöm, mert nincs pénzem, de már erre is jobban figyelek, néha napján elmegyek fodrászhoz, és előnyős hajat csináltatok. Rögtön más a gyerek fekvése, és érdeklődőbbek a férfiak is, mivel senki nem lenne együtt taszító egyénnel. (se külső, se belső)

És azért rúgnak belétek, már bocsánat, mert napi szinten 23432 ilyen kérdés van, ha ilyet válaszolunk, amit most én, csak a kifogás jön a kérdezőtől egyéb más csúnya fiútól és már elszáll a mi agyunk is, mert nem értitek meg: sok mindenen lehetne változtatni, nem kéne depibe és sírásba fulladni! Hosszú meló, de nem csak a nők terén jó, ha átváltozol!

2012. nov. 25. 10:03
 13/14 A kérdező kommentje:
Én amit tudok megteszek a kinézetemért. Meg nem is vagyok csúnya, csak átlagos. A cuccaim jók, a hajam is, a testem is, az arcommal meg nem tudok mit csinálni, és ugye a "jóképűség" az arc függvénye.
2012. nov. 25. 12:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Nyugi,én nem vagyok ronda és nem egoizmusból mondom,de megvagyok elégedve a külsőmmel.Vannak jóképű pasik akik odavannak értem,de a belsőjük nem jön be és mégis a ronda srácnak nem kellek -.-
2012. nov. 25. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!