Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vki akinek van ideje olvasni! Van esélyem a lánynál? (Lent)
1 hónapja ismertem meg a lányt,kedves aranyos,lájkolni szoktam a képeit,de ő sosem lájkolta az enyémet.
Reggelente a buszon találkozunk 10 percet tudunk beszélni,de akkor mosolygós meg minden.
Egyszer elhívtam szünetbe sétálni azt mondta ha nem lesz hideg akkor eljön,de végül nem lett belőle semmi mert szünet végén jött fel.
Barátnői mosolyognak ha velük látom őt,és köszönnek is,egyszer egyedül láttam egyik barátnőjét,(Nem ismerem,csak látásból)mosolygott rám ezért köszöntem neki.
Ha neten beszélünk mindig én írok rá,kb. fél óra 1 óra után,heti 1x mert hétvégén van csak fent..
Bökdösni szoktam fb-n,de csak 1-2 hét után bök vissza,el fogom küldeni neki a dolgozataimat emailben mert hétfőn írnak,viszont felajánlottam hogy elvihetem holnap hozzá,mondta : Á azt se tudom hogy otthon leszek-e.."
De szívesen szokott beszélgetni velem mert 2-3 órákat szoktunk utána beszélni..
Hívjam el még 1x valahova?Vagy emailben ha elküldöm neki kérdezzem meg hogy ráér-e jövő hét pénteken sétálni meg ilyenek? :)
Ja és 1x buszon közölte hogy feljön velem egy ideig a sulim felé mert arra van dolga,pedig mondhatta volna hogy nem arra megy..(nem egy suliba megyünk)
Leszálltunk a barátnőjével megállt beszélni,én lassan elindultam és utánam sietett.
Szerintetek ez jó jelek? :S
A randit élőben beszéld meg! A séta jól hangzik, esetleg be is ülhettek valahova... :)
Egy próbát megér... :)
Majd mesélj privátba... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!