Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek rámenős egy fiúval?
Figyelt kérdés
Osztálykiránduláson a fiúk vetkőzős pókert akarnak játszani, én is benne lennék. (egy éjszakás osztálykirándulás)
És, hogyha elálmosodnánk akkor úgy beszéltük meg a fiúkkal, hogy aludhatnak lányok mellett, és pár fiú azért nem akar velem aludni, mert szerintük nem vagyok elég rámenős. Most mit tegyek? Mert én nagyon szívesen alszok fiú mellett.
2012. nov. 9. 11:55
21/30 A kérdező kommentje:
Még nem tettem semmit a ribancsághoz, és nem is fogok. És ti nem irányíthattok engem ez csak is az én döntésem lesz, amit senki nem befolyásolhat. Ja és az osztálykirándulás májusba lesz. És majd meglátom milyen hangulatom lesz, és akkor olyan hülyeségeket csinálok majd, és eszembe sem volt a ribancság felé hatadni, köszi hogy észhez térítettetek, és nem fogok a felé haladni.
2012. nov. 9. 13:08
22/30 anonim válasza:
Ennyit szerettünk volna!Nem irányítani akarunk!Elmondtunk,hogy mi lehet ennek a következménye!
23/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
De ez még nem jelenti azt, hogy én rátok fogok hallgatni. Én csak véleményeket kértem, és ezeket meg is kaptam.
2012. nov. 11. 16:55
24/30 anonim válasza:
ne kurvulj legyen meltosagod.....ramenos meg csak azzal az 1el legyel aki kell neked
25/30 A kérdező kommentje:
Van pár helyes fiú az osztályba de aki tényleg kéne nekem az nem az osztálytársam :(
És azzal a pár fiúval hogyan?
2013. jan. 11. 18:57
26/30 anonim válasza:
De mit is akarsz azokkal a fiúkkal? Mert ha együtt alszotok és csak csókolóztok, az simán belefér.
27/30 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy szerintük nem tudnának megdugni téged könnyen, és így akarnak hatni rád! Egyébként meg ribi vagy, kb. ennyi.
28/30 anonim válasza:
Hat ha ott lenne melletted egy 17-18 cm -es pénisz neem tudnál ugyse mit mondani... bevagnák neked mint a huzat.
29/30 Serenity-cica válasza:
en csak azt nem ertem, hogy mert nem azzal foglalkozol, aki tenyleg tetszik? mert a vetkozes, pasival alvas jar a fejedben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!