Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen rámenős a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen rámenős a barátnőm?

Figyelt kérdés
tegnap volt a 3. találkozásunk, de az első találkozásunkat nem is nagyon lehet nevezni rendes találkozásnak, (de ez hosszú) és tegnap megöleltem ő is megölelt kaptam tőle puszit a parkba én is adtam neki meg mikor haza kísértem akkor is kaptam tőle puszit, meg ölelést, de haza fele nem fogtam meg a kezét és nem tetszett neki, aztán írta facebookon hogy miért nem fogtam meg meg ilyenek, de már csókolózni is akarna velem szerintetek ez még nem korai 3db 1 óra hosszás találkozás után? az első találkozáson elég voltunk 4-en és akkor szinte alig beszéltünk egymással, 14 évesek vagyunk, mind ketten kb. 3 hete lettünk 14 évesek, mit gondoltok?
2012. máj. 31. 15:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Miért baj az? Nekem is rámenős, sőt első randin már volt csók is. Nem tudom ez miért furcsa.
2012. máj. 31. 15:04
 2/14 anonim ***** válasza:
szerintem dugd meg
2012. máj. 31. 15:06
 3/14 A kérdező kommentje:
nem fogom még meg dugni kis fiam, első válaszoló te hány éves vagy?
2012. máj. 31. 15:08
 4/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én 19 a barátnőm pedig 15.
2012. máj. 31. 15:09
 5/14 A kérdező kommentje:

én meg 14 a barátnőm 14 szóval ezért

meg én még nem mertem vele csókolózni mert én még sohasem csináltam

2012. máj. 31. 15:10
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem kell tőle félni, jön az magától.
2012. máj. 31. 15:14
 7/14 anonim ***** válasza:
Ember, én a helyedben már rég f@szra húztam volna!
2012. máj. 31. 15:17
 8/14 A kérdező kommentje:

jó hát könnyű azt mondani

meg volt olyan hogy mikor a padon ültünk láttam rajta hogy azt szeretné ha megölelném vagy valami de állt a p*csöm és így olyankor nem lehet mert mi van ha megérzi vagyis hozzá ér és észre veszi, ezért így nem mertem semmit se csinálni

puszi is csak utána volt miután abba hagyta a p*csöm

2012. máj. 31. 15:18
 9/14 A kérdező kommentje:
nem tudom, ő az első barátnőm és így kicsit félős is vagyok
2012. máj. 31. 15:19
 10/14 anonim ***** válasza:
Az miért baj ha áll? Rá vagy izgulva, teljesen természetes 14 évesen.
2012. máj. 31. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!