Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen rámenős a barátnőm?
Figyelt kérdés
tegnap volt a 3. találkozásunk, de az első találkozásunkat nem is nagyon lehet nevezni rendes találkozásnak, (de ez hosszú) és tegnap megöleltem ő is megölelt kaptam tőle puszit a parkba én is adtam neki meg mikor haza kísértem akkor is kaptam tőle puszit, meg ölelést, de haza fele nem fogtam meg a kezét és nem tetszett neki, aztán írta facebookon hogy miért nem fogtam meg meg ilyenek, de már csókolózni is akarna velem szerintetek ez még nem korai 3db 1 óra hosszás találkozás után? az első találkozáson elég voltunk 4-en és akkor szinte alig beszéltünk egymással, 14 évesek vagyunk, mind ketten kb. 3 hete lettünk 14 évesek, mit gondoltok?2012. máj. 31. 15:03
11/14 A kérdező kommentje:
jó, értem én tudom hogy az úgy természetes de ha észre venné akkor az örök életre ciki marad
2012. máj. 31. 15:28
12/14 anonim válasza:
Neki is te vagy az első barátja?
Mert akkor szerintem az lehet a dologban, hogy már nagyon vágyott egy kapcsolatra, a szerelemre, és most minél előbb ki szeretne próbálni mindent, végig kézenfogva szeretne veled sétálni, mintha már egy "igazi" pár lennétek, és természetes, hogy csókot is szeretne már (főleg ha még nem volt benne része). Csók az már mehet, ha neked is bejön a lány és folytatni akarod a kapcsolatot. De csóknál tovább még egy ideig ne!
13/14 A kérdező kommentje:
nem én a eddig a harmadik fiúja vagyok, és ő már csókolózott egyszer kétszer
2012. jún. 3. 14:15
14/14 A kérdező kommentje:
"én a harmadik fiúja vagyok, és ő már csókolózott párszor" ezt akartam írni :D
2012. jún. 3. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!