Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor lesz barátnőm ha rámenős leszek?
Az a helyzet hogy 29 éves vagyok és szakitottam a barátnőmmel már egy ideje, azóta nem alakul semmi, pedig nagyon sok szép lány van ahol lakom.Jól nézek ki, magas is vagyok, de már ki is estem a csajozásból, nem járunk bulizni.Utcán nagyon kisért a gondolat, hogy mondjak valamit velem szembejövő édes csajoknak, igaz nem tudom mit.Ma is néztem egy lányt, de nem mert rámnézni, aztán mikor egész közel értem hozzájuk, hirtelen rámnézett, láttam a szemem sarkából.Szóval igy nehéz ismerkedni, ha még szemezni is félnek.Mindenesetre, mit kéne változtassak, hogy legyen egy édes kis barátnőm.Sajnos gátlásaim vannak, nem igazán tudom mit mondhatnák egy idegen lánynak.Volt eset hogy odaköszöntem egy lánynak, ő meg ment tovább.Olyan is volt, hogy mondtam neki hogy milyen csinos, erre ő meg tette, hogy nem hallja és mivel én nem vagyok rámenős egyből továbbálltam.
Egy szó mint 100, 30hoz közeli pasik, ti hogyan szoktatok ismerkedni, eddig mi vált be legjobban? Sok ismerősöm barátokon keresztül ismerkedett meg a barátnőjével, az én esetemben nem igazán aktuális ez a dolog.
ma 16:27
Egyetértek.
Én és haverjaim is utcán ismerkedünk, buszmegállókban, bevásárlóközpontokban.
Eddig minden lány foglalt volt, vagy nem jöttünk be nekik.
De nem szabad feladni, próbálkozni kell!
Szórakozóhelyeken nem sok esély van normálsi lányra, de akkor meg nem marad más sokaknak, mint a buszmegállók környéke vagy a város egyéb helyei.
Attól, hogy sokan elítélik ezt, még nem jelenti azt, hogy ne lenne normális dolog.
Nem mindenkinek van más lehetősége normális lányokkal megismerkednie.
Én nem vagyok például valami nagy társasági ember és a legjobb barátaimnak sincsenek olyan lány ismerőseik, akik szabadok lennének.
Szia!
Remélem nem probléma, ha nő létemre adok neked tanácsot.
Legalábbis megpróbálom.
Véleményem szerint azzal sincs gond, ha utcán próbálsz meg leszólítani valakit, csupán a módja nem mindegy. Mert sajna szinte minden sarkon belebotlunk olyanokba, akik utánunk szólnak, utánunk fütyülnek stb, és ezt sokszor elég bunkó módon is teszik, és semmi komoly szándék nincs benne. Talán ezért nem vesszük ezt jó néven.
Azonban egész egyszerűen találhatsz ürügyet rá, hogy leszólíts valakit: mondjuk megkérdezed mennyi az idő, vagy csak a buszmegállóban várakozva beszédbe elegyedsz valakivel az időjárásról stb. Velem gyakran megesik (sajnos az esetek többségében az idősebb korosztálytól), hogy valaki csak úgy elkezd velem beszélgetni a buszmegállóban, vagy a buszon. Én kedvelem az ilyen embereket, általában felvidítják a napomat... Olyan is előfordult, hogy esett, nálam pedig nem volt esernyő, erre egy kedves ember fölém tartotta az esernyőjét. Sok mindent megadtam volna, ha az egy jóképű korosztályombeli pasi lett volna.
Én általában kezdeményező típus vagyok, ha megtetszik valaki mindig találok ürügyet, hogy kommunikálhassak vele, a legnagyobb hülyeség is megteszi, nincs min görcsölni, pont 50% az esély, hogy bejön...
A másik, hogy szórakozóhelyeken is lehet, de nehéz kifogni olyat, akivel megvan a közös hang. Azonban itt ugyanaz a séma, valami ürüggyel meg kell szólítani...
Egy jó megoldás, ha van valami hobbid amit űzöl, ezzel pedig olyan társaságba kerülsz, ahol már vannak valamennyire hasonló érdeklődésű lányok.
Ha társkeresőn ismerkednél (ma már nagyon népszerű és elfogadott), az a jó tanácsom, hogy ne bocsátkozz hosszas levelezésekbe, inkább minél hamarabb kezdeményezz találkozót, mert a levelekből sosem fogod igazán megismerni, sőt, nagyon félre is lehet ismerni a másikat.
Munkahelyen csak akkor szerencsés valakivel kezdeni, ha nagy az esélye, hogy működni fog, különben utólag még nagyon nagy kellemetlenségeket okozhat a történet.
Ezeket saját tapasztalataimból írom, és saját véleményemből!
Nem kell rámenősnek lenned, viszont nem szabad görcsölni, nem szabad letörni a kudarcoktól, és roppant kitartónak kell lenni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!