Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, titeket miért vonz ennyire az önbizalomteli, rámenős férfi?
Szerintem természetes, hogy mindenkit az olyan férfiak vonzzanak akiknek van önbizalmuk. Nyilván neked is olyan nők tetszenek akiknek van önbizalmuk.
20/l
alapvetően azért mert nekik vannak jobb génjeik, utódhozásra alkalmasabbak, ráadásul valószínű az utód felnevelésre is alkalmasabbak.
egyébként meg azért, mert ugyan nekem is van önbizalmam, de csak akkor érzem magam igazán nőnek, ha a férfi a dominánsabb. ezt pedig egy nyuszi mellett nem érzem.
"alapvetően azért mert nekik vannak jobb génjeik, utódhozásra alkalmasabbak, ráadásul valószínű az utód felnevelésre is alkalmasabbak"
Mintha állatok lennénk.Szerintem a legegésségesebb ha mindekettőnek van normál szintü önbizalma és egyik se dominálja a másikat, hanem közösen döntenek, csapatmunka stb.
Mert a hagyományos férfi szerepbe jobban passzolnak. Emellett egy önbizalomhiányos férfival nem sok mindent lehet kezdeni. Volt dolgom olyannal, aki pl. soha nem hozott ajándékot, de még egy szál virágot se. Egyszer meguntam és rákérdeztem: kiderült, hogy attól fél, hogy nem fog tetszeni nekem, amit vesz. Most ezzel mégis mit csináljak?? Nyilván nem arról van szó, hogy az ajándék a lényeg, de engem mennyire félreismert már?
Nem vagyok önbizalomhiányos, talán kicsit túl sok is az önbizalmam. Eszem ágában nincs többet önbizalomhiányos férfival kezdeni. Tudom, hogy nem szép dolog, de egyáltalán nem találom vonzónak, hogy fifty-fifty helyett végül midnent rám hagy, mert ő nem meri meglépni.
Tudod a férfiak is emberek, ugyanolyan esendőek mint ti. :)
Ugyanúgy születhetnek félénknek mint ti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!