Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, titeket miért vonz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, titeket miért vonz ennyire az önbizalomteli, rámenős férfi?

Figyelt kérdés
Azért, mert nektek nincs önbizalmatok? Mert, ha igen, miért várjátok el, hogy a másik tudja mit akar és legyen önbizalma, ha nektek sincs?Akinek nem inge,ne vegye magára.
2011. jún. 8. 10:04
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom kellő önbizalommal rendelkezem, persze mint bárki másnak, olykor nekem is vannak rossz időszakaim, amikor szükségem van megerősítésre, szükségem van valakire, akinek a karjaiban elbújhatok. Nekem nem kell egy görög adonisz, nem kell hogy kigyúrt, sportos legyen egy srác, de annyi igenis legyen benne, hogy megtudja tartani azt a bizonyos egyensúlyt, amikor még nem is erőszakos, rámenős, és nem is tesze-tosza, úgy kell rugdosni mindenhova. Egy férfinak is lehetnek rossz időszakai, egyáltalán nincs problémám azzal, ha a párom lehangolt, és hirtelen egy-két napig ő szorul "védelemre". Nem kell egy férfinak mindig erősnek mutatnia magát, akkor is amikor éppen nem az... nem erről van szó. Viszont egy olyan párkapcsolatban élni, ahol a másik fél nem meri kimondani a véleményét, mert fél a következményektől, nem meri megmondani, hogy "drágám ne ezt a ruhadarabot vedd meg, mert a másik sokkal jobban áll", vagy egyszerűen csak rámhagy mindig mindent, az sokkal inkább idegesítő mint jó. Nem szeretem én hordani a nadrágot egy kapcsolatban, és ez nem az általad emlegetett csapatmunka ellen szól, mert igenis egy kapcsolatban legyen egy nő is legalább annyira értékes, mint egy férfi, tiszteljék egymást a felek, tudjanak összedolgozni, közösen leküzdeni akadályokat, ugyanakkor ehhez kell egy határozott férfi, aki megmondja, hogy mi az ami nem tetszik, meg meri mondani, hogy miben kéne változni szerinte, hogy a kapcsolatunk jobb legyen, ugyanakkor elfogadja azt is, ha én arra esetleg nemet mondok... Összességében szerintem ez az egyensúly a legfontosabb. Valaki túlzásba viszi, és már már erőszakosan erőlteti az akaratát a párjára, ilyen férfira nincs szükségem, ahogy olyanra sem, aki mindig azt mondja, hogy "dönts te", "ahogy neked jól esik", "ahogy te szeretnéd", stb stb. Én nőként, törékenyebb (ugyanakkor cseppet sem értéktelenebb) félként szeretem érezni, hogy van valaki, aki megvéd, aki terelget, aki kimondja ha szerinte rossz úton járok, aki "vigyáz rám"... és ezt egy olyan férfi mellett nem érzem, aki még abban sem tud dönteni, hogy reggel milyen színű zoknit vegyen fel. 21/L
2011. jún. 8. 11:29
 22/39 anonim válasza:
51%

"Én nőként, törékenyebb (ugyanakkor cseppet sem értéktelenebb) félként szeretem érezni, hogy van valaki, aki megvéd, aki terelget, aki kimondja ha szerinte rossz úton járok, aki vigyáz rám "

Ugye te is érzed hogy ez egy "ideális apa" leírása,Nem pedig egy testi-lelki társé...szerintem...

2011. jún. 8. 12:41
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Akkor apa komplexusom van... most erre mit mondjak? :D Szerintem a legtöbb nő éppen azért keresi a határozott, magabiztos férfiakat, amit leírtam.

Amúgy a velem hasonló korú férfiak társaságát keresem, és eddig szinte mindig sikerült olyan embert találnom, aki mellett nőnek érezhetem magamat, akinek "elveszek" a karjaiban, akinek az ölelése nem csak boldogsággal tölt el, hanem egyfajta "mentsvár" is, ugyanakkor ki meri mondani a véleményét, és nem bújik a hátam mögé, ha olyan helyzetbe kerülnénk.

2011. jún. 8. 13:15
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Nincs jobb egy önbizalommal teli FÉRFINÉL.

NEM fiúnál, hanem nagybetűs FÉRFInél...

Aki mellett érzed, hogy nem egy kisfiút presztrálsz...

Csak manapság ilyen már nem sok van... Szomorú...

21/L

2011. jún. 8. 13:18
 25/39 anonim ***** válasza:
szamócának mindenben igaza van. Egyetértek vele, teljesen.
2011. jún. 8. 13:24
 26/39 A kérdező kommentje:
Egyoldalú az egész.Fölösleges taglalni, ilyenek vagytok nők.A férfi legyen apa, pszihologus,társ,bohóc stb. de a nő nem lesz pótanya...nem is vagyok már kiváncsi a kommentekre.Egy tuti, nekem ilyen barátnőm nem lesz, aki igy gondolkozik.
2011. jún. 8. 13:27
 27/39 szamóca.. ***** válasza:
97%

te ténylegi lyen hülye vagy, vagy tetteted?

felteszel egy kérdést, de nem vagy hajlandó elfogadni rá egy tudományos magyarázatot, ami eddig nagyon úgy tűnik hogy cáfolatlan (nem általad, tudósok által). ráadásul mint már leírtam, ez nem azért van mert én hisztis hülye p*csa vagyok és nekem aztán alfahím kell, hanem így vagyunk kódolva. kész, fogd fel. ez olyan mintha közölnéd hogy én sz*r vagyok mert ennem kell néha.

ugyanígy megvannak a női funkciók: gyereknevelés, anyaság, gondoskodás, harmónia biztosítása, a férfi kielégítése, nagy mell széles csípő fényes haj, termékenység, jó hormonháztartás...

ez nem gondolkodás kérdése, úgy hoyg sok sikert a párkereséshez - egyelőre az esélyed nulla.

2011. jún. 8. 13:31
 28/39 szamóca.. ***** válasza:
97%
és mellesleg tanulj meg veszteni, mert még nem tudod kellőképpen férfiasan viselni ;)
2011. jún. 8. 13:32
 29/39 A kérdező kommentje:
Kinek képzeled magad, hülyegyerek.Szerintem ásd el magad.Az a te véleményed, ez meg az enyém.Úgyhogy fogadd te is el, ahelyett hogy szerepelsz itt nekem.
2011. jún. 8. 13:35
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

Te egy tipikus tizenéves fiú lehetsz, aki nem kell a lányoknak, mert túl gyerekes. Azt gondolom, hogy valaki mostanában küldött el téged olyan indokkal, hogy nem vagy férfias.

És most a keserűség beszél belőled.

Hidd el, egy NŐnek FÉRFI KELL. Nem egy kisfiú aki durcizik, és akit presztrálgatni kell.

2011. jún. 8. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!