Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, titeket miért vonz ennyire az önbizalomteli, rámenős férfi?
"Én nőként, törékenyebb (ugyanakkor cseppet sem értéktelenebb) félként szeretem érezni, hogy van valaki, aki megvéd, aki terelget, aki kimondja ha szerinte rossz úton járok, aki vigyáz rám "
Ugye te is érzed hogy ez egy "ideális apa" leírása,Nem pedig egy testi-lelki társé...szerintem...
Akkor apa komplexusom van... most erre mit mondjak? :D Szerintem a legtöbb nő éppen azért keresi a határozott, magabiztos férfiakat, amit leírtam.
Amúgy a velem hasonló korú férfiak társaságát keresem, és eddig szinte mindig sikerült olyan embert találnom, aki mellett nőnek érezhetem magamat, akinek "elveszek" a karjaiban, akinek az ölelése nem csak boldogsággal tölt el, hanem egyfajta "mentsvár" is, ugyanakkor ki meri mondani a véleményét, és nem bújik a hátam mögé, ha olyan helyzetbe kerülnénk.
Nincs jobb egy önbizalommal teli FÉRFINÉL.
NEM fiúnál, hanem nagybetűs FÉRFInél...
Aki mellett érzed, hogy nem egy kisfiút presztrálsz...
Csak manapság ilyen már nem sok van... Szomorú...
21/L
te ténylegi lyen hülye vagy, vagy tetteted?
felteszel egy kérdést, de nem vagy hajlandó elfogadni rá egy tudományos magyarázatot, ami eddig nagyon úgy tűnik hogy cáfolatlan (nem általad, tudósok által). ráadásul mint már leírtam, ez nem azért van mert én hisztis hülye p*csa vagyok és nekem aztán alfahím kell, hanem így vagyunk kódolva. kész, fogd fel. ez olyan mintha közölnéd hogy én sz*r vagyok mert ennem kell néha.
ugyanígy megvannak a női funkciók: gyereknevelés, anyaság, gondoskodás, harmónia biztosítása, a férfi kielégítése, nagy mell széles csípő fényes haj, termékenység, jó hormonháztartás...
ez nem gondolkodás kérdése, úgy hoyg sok sikert a párkereséshez - egyelőre az esélyed nulla.
Te egy tipikus tizenéves fiú lehetsz, aki nem kell a lányoknak, mert túl gyerekes. Azt gondolom, hogy valaki mostanában küldött el téged olyan indokkal, hogy nem vagy férfias.
És most a keserűség beszél belőled.
Hidd el, egy NŐnek FÉRFI KELL. Nem egy kisfiú aki durcizik, és akit presztrálgatni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!