Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, titeket miért vonz ennyire az önbizalomteli, rámenős férfi?
Fennáll a veszélye annak, hogy a nők olykor-olykor összekeverhetik az önbizalmat az önteltséggel, az öntudatosságot a gőggel.
Sajnos a feminizmus kikezdte a nemi szerepeket, arra kényszerítve a nőket, hogy a társadalomban férfiasodjanak, ezáltal a magánéletükben minden eddiginél jobban kívánják a domináns férfiakat. A férfiak pedig két út közül választhattak (már ha volt választásuk): a feminizmus vagy teljesen lelombozta férfias természetüket, vagy pedig minden eddiginél erőszakosabbá váltak.
Azt gondolom, hogy az igazi férfias tulajdonság a hűség, s itt most nem csak a szerelmi hűségre gondolok, hanem mindenfélére: haza iránti, (saját magunkban való) hit iránti, az igazunkért való kiállás, alázat a munkánk során, a célunkért való küzdés, de közben felsegítve a gyengébbet, nem eltaposva. Ami számunkra fontos, azért ki kell állni - ezt kellene férfiasnak hívni, nem a nagyzolást, a rongyrázást, a bunkóskodást, a megalázást.
"Mintha állatok lennénk.Szerintem a legegésségesebb ha mindekettőnek van normál szintü önbizalma és egyik se dominálja a másikat, hanem közösen döntenek, csapatmunka stb."
Jelzem azok vagyunk. attól hogy öntudatunk van, és "elvben" ez nincs meg a többi állatnál attól még mi is csak egy vagyunk a fajok közül. ha nem is tudatosan, de a nők azokat a férfiakat választják akik mellett biztonságban érzik magukat. most a mostani emós meg mittudoménmilyen trendeket hanyagoljuk, majd kinövik, és 2x évesen nem ezeket fogják keresni.
vagy csak véletlen hogy a legtöbb nő az "alfahímekre" bukik? életerős, sportos, határozott, magabiztos, talpraesett, stb? nem. ezek gének, és ösztönök. van akinél annyira nem erős, de alapvetően mindenkiben benne van...
Nem szeretném átvállalni egy férfinak sem a szerepét, ha nem érzem elég erősnek akkor akaratlanul is, de nekem kell erősebbnek lennem, lelkileg értem, ez érthető önbizalomra is. Fene vinné el az egyenjogúságot, mindenki maradt volna meg a szerepében abban amiben született.
Amúgy tegnap este, hogy volt a vihar egy erős férfit hiányoltam magam mellől, kicsit féltem. Ösztönök azért mindenkiben megvannak.
20/l
ez párkapcsolat, és el tudod nyomni az ösztönt. ez természetes. és sokaknál működik is. de több példát tudok mondani arra hogy esetenként ösztön és gének szerint cselekszünk mint te ellenpéldát.
az egyetlen eset amikor azzal hogy állatok vagyunk e vitatkozni lehet, ha valaki dogmatikusan vallja a teremtéselméletet. ha az evolúciót nézzük akkor viszont csak egy faj vagyunk, ami génkészletben nem is áll annyira nagyon távol sok más állattól.
mint mondtam a nőknek miért az alfahímek jönnek be általában? persze itt is vannak kivételek, akik alapvetően határozatlanok és vagy más bajuk van magukkal, és úgy érzik hogy nem tudnák megtartani, vagy másra vágynak, de az esetek jelentős részében akkor is igaz.
a másik válasz társadalmi jellegű. amióta világ a világ a férfi volt az aki harcolt, vadászott, most dolgozik, míg a nő otthon gyereket nevel. eddig is a FÉRFI mint szó ezeket a tulajdonságokat jelentette. így neveltek mindenkit, ilyen kép alakult ki benne, ezt sugallják a filmek, a zenék, a környezet.
ezek szerint az a lány keresi a határozatlan, tutyimutyi, elveszett anyukakedvence "fiúkákat" aki határozott, nincs amorf, torzul önképe, törekvő és céltudatos?
ugyanmár.
de hajtanak az ösztöneink.
nagyon sok téren, a párválasztásnál különösen. az hogy rövid vagy hosszú távú kapcsolatot keresel, igen valóban, azt irányíthatod tudat alapján, de azt hogy kit találsz vonzónak azt nem, ez már genetika, génkombinációk, rokonsági kapcsolatok..nem akarok belemenni.
de idetartozik minden ami pl egy nőn egy férfinak vonzó. a nagy melltől kezdve a szagokig, minden. jöhetsz msot azzal hogy nem minden pasi szereti a nagy mellett, csak jelzem hogy ennek itt most nicns cáfolat értéke, mert persze a divat meg a társadalom felülír néhány (!) szabályt néha, de alapvetően a vonzó dolgok ilyen téren a genetikából adódnak.
a magabiztos erős férfi a vonzó, mert ő tudja potenciálisan létrehozni a legjobb a utódot velem, és ő tudja aztán megvédeni, ellátni azt, mert ő a domináns. tiltakozhatsz, de szerintem előtte olvass utána ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!