Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, titeket miért vonz ennyire az önbizalomteli, rámenős férfi?
látod, pont ez az, ami viszont egyáltalán nem vonzó, és nem is férfias. felteszel egy kérdést, de nincs elég erőd hozzá, hogy elviseld, aki nem ért Veled egyet. helyette hisztizel, mint egy kislány. aztán azt várod, hogy férfiként tekintsenek Rád (érzed ugye Te is az ellentmondást?).
és megint a víz a hibás, ha a kiskacsa nem tud úszni (vö: "ilyenek vagytok, nők!")
a véleményalkotáshoz jogod van, és én nem is modntam hogy hülye vagy (nem a véleményed miatt).
DE. megideologizáltam neked, méghozzá marha tudományosan, hogy miért így van, erre te közölted velem, hogy én amúgy egy hülye p*csa vagyok rossz felfogással, majd következetesen besértődtél, mert valójában te is látod hogy nem vaktában beszélek, sőt, a többség még egyet is értett velem. ezt nem bírtad elviselni, ezért inkább az agressziót választottad válaszként, mert annyira szerencsétlen vagy hogy nehezedre esett volna azt írni hogy oké, biztos van benne valami, majd utána olvasok, DE szerintem azért is mert kompenzálni akarják saját gyengeségüket.
namármost, nézz rám. önbizalomhiányos gyenge kislánynak tűnök? nem mi? mégis a férfiak vonzanak, nem az ilyenek mint te.
Azért, mert a rámenősségnek is van határa.
A hiánya is rossz, és az is, ha nagyon rámenős valaki...
Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!