Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akkor lesz barátnőm ha rámenős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor lesz barátnőm ha rámenős leszek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy 29 éves vagyok és szakitottam a barátnőmmel már egy ideje, azóta nem alakul semmi, pedig nagyon sok szép lány van ahol lakom.Jól nézek ki, magas is vagyok, de már ki is estem a csajozásból, nem járunk bulizni.Utcán nagyon kisért a gondolat, hogy mondjak valamit velem szembejövő édes csajoknak, igaz nem tudom mit.Ma is néztem egy lányt, de nem mert rámnézni, aztán mikor egész közel értem hozzájuk, hirtelen rámnézett, láttam a szemem sarkából.Szóval igy nehéz ismerkedni, ha még szemezni is félnek.Mindenesetre, mit kéne változtassak, hogy legyen egy édes kis barátnőm.Sajnos gátlásaim vannak, nem igazán tudom mit mondhatnák egy idegen lánynak.Volt eset hogy odaköszöntem egy lánynak, ő meg ment tovább.Olyan is volt, hogy mondtam neki hogy milyen csinos, erre ő meg tette, hogy nem hallja és mivel én nem vagyok rámenős egyből továbbálltam.

Egy szó mint 100, 30hoz közeli pasik, ti hogyan szoktatok ismerkedni, eddig mi vált be legjobban? Sok ismerősöm barátokon keresztül ismerkedett meg a barátnőjével, az én esetemben nem igazán aktuális ez a dolog.

2012. ápr. 9. 16:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Pontosan, az idősebb korosztály sokszor felviditja a nőket utcán, mert sokszor viccelődnek a csajokkal, bókokkal elhalmozzák őket és hát az nekik olyan jól szokott esni.Sajnos én nem állok buszmegállóban, hiszen kocsival járok.Edzőterembe is elvannak a csajok a terem egyik felében a srácok a másik felében.Olyan reménytelennek tünik az egész, igazából másokat se látok udvarolgatni a csajoknak a terembe, meg utcán se nagyon.Valószinü ismerösőn keresztül találkoznak vagy buliban.
2012. ápr. 9. 18:07
 12/13 nikimuci válasza:

Nem a nyálcsorgató öregekről beszéltem, de tény, hogy szeretjük, ha bókolnak, és ezt szívesen vennék a korosztályunktól is.

Ha nem mersz oda menni a terem másik felébe, csak mert mást nem látsz odamenni, akkor nem is fogsz megismerni senkit.

2012. ápr. 10. 00:32
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2012. ápr. 10. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!