Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más lánynak is nehéz az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lánynak is nehéz az ismerkedés? Egy lány hol vagy hogyan ismerkedjen, hogy ne legyen rámenős vagy közönséges?

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 20:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
61%
Nemsokára kapsz 100 privátot^^ Ha gondolod írj rám :)
2012. okt. 1. 20:47
 2/21 A kérdező kommentje:
köszi, de a tanácsoknak is nagyon örülnék:-)
2012. okt. 1. 20:48
 3/21 anonim ***** válasza:

meg se írta hány éves,de ti már ismerkednétek? na szép -.-

Mindeniknek nehéz az ismerkedés.A legjobb hogy a haveri társaság által ismersz meg fiúkat.

2012. okt. 1. 20:51
 4/21 anonim ***** válasza:
69%
Gondolom te sem a szebbek közül tévedtél ide?:))
2012. okt. 1. 20:51
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
jó kérdés..nekem is nehezen megy ez a dolog...itthon a szobában nem terem pasi ugyebár..ha buliba ismerkedek akkor általában a pasi nem józan és másnap már nem is emlékszik rád vagy jobb esetben emlékszik rád,de nem akar semmit...ritka ,hogy ott kifogsz valakit ..tapasztalat esetleg valami hobbyba belekezdeni ahol új embereket megismersz...de igazából passz eddig nekem sem jött össze semmi
2012. okt. 1. 20:53
 6/21 anonim ***** válasza:
33%
Én ismerkedek veled ha gondolod:)
2012. okt. 1. 20:54
 7/21 anonim ***** válasza:
Itt. A sok hülye között (magamat is beleértve) talán lesz egyvalaki normális. Legyél olyan amilyen vagy, legjobb ha nem színészkedel, az őszinteség az alapja a hosszútávú kapcsolatoknak.
2012. okt. 1. 20:55
 8/21 anonim ***** válasza:

Hát,egy normális csajnak én is örülnék...

Meg kell találni a az arany középutat.Rá lehet érezni,de általában szinte senkinek se jön össze.

2012. okt. 1. 20:56
 9/21 A kérdező kommentje:

Igen, de milyen hobbira gondoltál? A szórakozóhelyeken én sem hiszem, h komoly kapcsolatot lehet találni bár persze van kivétel.

Nekem fogalmam sincs, hogy hogyan kellene tennem ezt, min változtassak, elég rossz egyedül, és nehéz partnert találni.

2012. okt. 1. 20:56
 10/21 anonim ***** válasza:
de még mindig nem írtál kort,meg hogy mi érdekel
2012. okt. 1. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!