Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más lánynak is nehéz az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lánynak is nehéz az ismerkedés? Egy lány hol vagy hogyan ismerkedjen, hogy ne legyen rámenős vagy közönséges?

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 20:43
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
22 vagyok
2012. okt. 1. 20:58
 12/21 anonim ***** válasza:
Mik a hobbijaid, milyen dolgokat szeretsz?
2012. okt. 1. 20:59
 13/21 A kérdező kommentje:
tenisz, futás, olvasás ezek a hobbijaim.
2012. okt. 1. 21:01
 14/21 anonim ***** válasza:
Nah akkor már ez alap.Sport rendezvényeken meg ilyeneken már tudsz ismerkedni.Futás miatt.
2012. okt. 1. 21:02
 15/21 anonim ***** válasza:
Az olvasással is.Könyvtárban.Könyv piacon meg ezeken a rendezvényeken
2012. okt. 1. 21:03
 16/21 anonim ***** válasza:
Hát azt neked kell tudnod..valami ami tetszik és szívesen csinálod..én pl elkezdtem társastáncolni..de oda vagy párral jöttek a fiúk vagy nagyon sehogy...:D még nekem sem jött össze valami jó hobbyt kitalálni magamnak..de van még időm 16 /L bár sokszor nekem is hiányzik valaki..:/ :)
2012. okt. 1. 21:04
 17/21 A kérdező kommentje:
igen, de ez nem olyan egyszerű, nincs szerencsém az ismerkedésben. Mi az ami a pasiknak általában imponáló egy lányban, amitől felkapja a fejét, hogy ez a lány aranyos és megismerném (a külső tulajdonságokon kívül, szóval inkább a gesztusokra vagy személyiségre célzok)?
2012. okt. 1. 21:04
 18/21 A kérdező kommentje:
azért köszönöm, h válaszoltatok, végül is összességében úgyis a szerencsén múlik, jókor legyek jó helyen.
2012. okt. 1. 21:12
 19/21 anonim ***** válasza:

Köszönj rá azokra akik tetszenek utcán boltban bárhol

ez a kis jelzés elég ahhoz hogy a pasi nyisson feléd ha bejössz neki

2012. okt. 1. 21:12
 20/21 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem sportolok, de a teniszt mindig is kedveltem, nekem pl. egy lánynál biztos plusz pont lenne, ha teniszezik:)

Amire felkapnám még a fejem, ha aranyos egy lány, szépek a szemei, jó a haja, ezek mindenképpen fontosak sztem!

2012. okt. 1. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!