Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az mennyire fontos számotokra, kritérium-e, hogy a pasinak van-e, és ha van akkor milyen az autója?
Mondjuk nekem van autóm, bár sem nem BMW sem Audi( mert ugye azt szeretik a mai csajok, és nem is Mercedes!
Csak pont ilyen: [link]
Ez a véleményem erről a kérdésről: xDDDDD
Ne kérdezz már ilyen hülyeségeket....
23/L
NEM szempont,az én exemnek pl ősrégi Opelja van,és őrülten imádtam a srácot,semmit sem számított az autója.
és nem,nem szeretjük sem a bmw-t,sem a mercedes-t különösképpen.legalábbis én biztos nem.
semmit sem számít ez az egész,ha nem pénzéhes csajjal ismerkedsz
Akinek az számít azzal ne is foglalkozz!!!
Szóval nem számít van e autód!!!!
16:58-as, amire te gondolsz, azt nem kell kompenzálni, az pont a méret!
Múltkor sikerült bele futnom olyan lányokba, aki azt mondták, náluk a BMW és Audi a nívó (de nem ám a régi max 2-3éves), erra másik csak, meg benyögi, hogy ha nem A6os Audija volna a palijának össze sem jött volna vele! Ezek után így kicsit elgondolkodtam a dolgokon!
Ez meg egy tök más sztori, szintén beszélgetés, milyen autód van, én erre olasz, csaj: én csak a bmw-be vagyok hajlandó beülni! Szóval érdekes.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!