Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi tévő legyek ő 22 éves én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vivienkeee97 kérdése:

Mi tévő legyek ő 22 éves én 16. olyanok írjanak akik ebben tudnak segíteni és értenek hozzá!? Nagyon fontos. Magam alatt vagyok

Figyelt kérdés
Arról lenne szó,hogy a falumban él egy fiú aki 22 éves,már figyeltem rendelőben is,de egy 2 napja láttam az utcán rokonékhoz menet mert utána buliba indultunk (tehát nem hétköznapi ruhában)és nézett...vissza is nézett rám többször is mert hátra fordultam megnézi,mert ugye meg kell azt nézni jól aki jól néz ki...ebből gondoltam,hogy hátha tetszem neki.na de van korkülönbség,meg nem tudni,hogy tényleg tetszem-e neki,vagy egyáltalán van-e esélyem,sokat csalódtam és szenvedtem nem akarok többé ezért fordultam ide mi tévő legyek mert ugye ő már máshogy gondolkodik viszont én meg szeretném érteni.na és ugye mentem rokonomékhoz ...oda ültem a géphez és keresgélni kezdtem a szomszédja vagy utcájában lévő lány ismerősei között..egyből kidobta és ráírtam ...beszélgettünk nagyon kedves és nem tudom mi ez az érzés nem lehet szeret...2 nap alatt?:S lehetetlen...szerintem vonzódom hozzá de nagyon és többet szeretnék.elhívtam sétálni,de nem ért rá,mondtam neki hogy írjon,ha ráér bármikor.:/ nem tudom,de magam alatt vagyok,idősebb nálam,meg idevalósi is és ez a falu nagyon pletykás meg mindent máshogy mondanak el mint valójában van!Segítséget akarok és véleményt,hogy enyém lehessen.
2012. szept. 1. 23:09
 1/6 anonim ***** válasza:
65%

"sokat csalódtam és szenvedtem nem akarok többé ezért fordultam ide"

Mert aztán a gyakorikerdesek.hu komoly egy hely xd

Amúgy szerintem rakd szét a lábaidat neki azt majd lesz valami.

2012. szept. 1. 23:22
 2/6 A kérdező kommentje:
tudod nem mindegyik ember itt olyan gyökér mint te!és belőle nem nézni ezt ki,hogy ő pont ezt keresné egy lányba meg az lenne neki a szimpatikus,ha széttenném a lábam!ráadásul szűzként!elég felesleges volt ide írnod.nem kell folytatni
2012. szept. 1. 23:26
 3/6 anonim válasza:
en 16 evesen tuti felnek egy 22 evees sraccal jarni de te tudod...
2012. szept. 1. 23:33
 4/6 A kérdező kommentje:
hát...tudod a szerelemben nincs határ...ha megszeretem nem fog érdekelni a kinézete sem meg az sem,hogy hány éves...csak tudod meg is kéne szerezni...leginkább az ilyen megszerzési tanácsok érdekelnének:)
2012. szept. 1. 23:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Esélytelen... Nem fejtem ki, mert úgyse értenéd és úgyse fog érdekelni, csak szólok előre... Ettől függetlenül lelki szemeim előtt látom, ahogy beégeted magad, szóval...
2012. szept. 1. 23:52
 6/6 A kérdező kommentje:
épp ezért írtam ki hogy bő válaszokat kapjak...megérteném...lehet nehezen de valahogy igen.
2012. szept. 2. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!