Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(fontos) Nagy bajban vagyok, most mit csináljak? (többi lent plusz video)
Na szóval nekem van egy betegségem és sikerült össze jönni egy lánnyal, aki nagyon szép és csinos és aranyos is! :)
Holnap lesz a névnapja és 450 forintom van, mit vegyek neki?
Ja és igen a betegségem, bell paralysisem van. Nem tudom, de lehet hogy nem vette még észre, én olyan félénk vagyok.
Ma filmet néztem vele és fogtam a kezét, nagyon kedves.
Ők nagyon szegények, de nagyon rendesek és aranyos családja van.
Mi viszonylag gazdagok vagyunk, de nem akark kérni a szüleimtől pénzt, mert már nekem ez igy is elég égő, mivel elég szégyenlős és félénk vagyok.
Igy néz ki a betegségem: http://www.youtube.com/watch?v=D1O1Q9PKrdk
Nagyon félek, hogy nem tetszek neki annyira, de annyira oda adó, és azt hiszem hogy kedvel és hogy tetszem neki..
Eddig egyszer volt barátnőm, most meg itt van ő is... Nem szeretném elvesziteni, mert tényleg nagyon kedves és aranyos, és féltem is mivel kivannak szolgáltatva egy cigány családnak akik elakarnák vinni, én 20 éves vagyok.
Ja és igen, már 4 napja találkoztunk, ésss hát elég érdekesen alakulnak a dolgok, Hát nem is tudom mit mondjak, lehet nem érdemlem meg őt??????????????
Jaj olyan sok minden jár a fejemben, az is hogy lefeküdjek vele, ez természetes?
És ha eljutunk idáig, akkor is hogyan tovább, vagy hogyan juthatunk el odáig?
Nagyon nehéz nekem, mivel azért elég rossz helyzetek alakulnak ki, mivel albérletben élnek és agusztusban lejár nekik és kifogják onnan dobni őket és még villanyuk sincsen.
Nekünk 5 darab házunk van és hát majd lehet beköltöznek az egyikbe stb....
Annyira aranyos és szép, olyan magas kb mint én, azt mondják hogy össze illünk, de nem vagyok benne biztos, mivel nem tudom, hogy meg-e érdemlem... Olyan ez mint egy tiltott gyümölcs....
JAJ, várom a holnapi napot meg nem is... :)
Kérlek segitsetek a válaszaitokkal
Ja és igen, ma együtt voltunk, egy egymáshoz bujtunk megfogtam a kezét meg minden... :)
Ez klassz nem?
hát komolyan most vagy tényleg ilyen aranyos vagy vagy kamu..:D
A betegséged nem érdekelne egyébként,ha tényleg csak annyi,mint a videóban. Ezért ne érezd magad kevesebbnek,mint ő vagy bárki más nem tehetsz róla.Ha szeret elfogad ilyennek, ne foglalkozz vele és próbálj meg kicsit merészebb lenni.
Vidd el cukrászdába vagy moziba. Szerintem ez elég ajándék lenne, egyébként meg ha tényleg gazdagok vagytok,akkor kérj a szüleidtől. Cukrászda kijön egy ezresből.
Az természetes,hogy a szexre is gondolsz, de még rettentő korai lenne..pár hónapot várjatok meg hát a csajon múlik.
Egyébként ezt a beköltöznek az egyikbe dolgot ne kapkodd el,mert nem ismered még a családját.. ki tudja, bármi megeshet, az emberek egyébként gonoszak, ez nem azt jelenti,hogy ő is az,de a mai világban bármi megeshet. De gondolom ez a dolog a szüleiden múlik úgyis..előbb ismered meg a családját a szüleiddel együtt.
Ezt a nem érdemlem meg dolgot verd ki a fejedből.
Sok sikert neked.
Haver, ha ilyen betegséged van, nemtom hogy nem veszi észre, és jobbulást, ha lehetséges!!! És természetesen így is szerethet téged, de vigyázz, mert lehet csak ki akar használni. Nem én vagyok vele, nemtudom mik a szándékai. Néhány nap után nemtom hogy le kéne e feküdnötök, mi a volt csajommal nem feküdtünk le, de másfél-2 hét után csináltunk erotikus dolgokat, és neki ez túl gyorsan jött és többek között ezért szakított velem 2 napja...tegnap volt 14...én 15 vagyok, és ne hidd hogy pedó vagyok meg ilyesmi, mert sztem 2 év az rendes korhatár, ezt döntsd el te meg aki ezt olvassa, a vélemény nem érdekel, ez nem rólam szól most, hanem rólad!
és ne gondold hogy nem érdemled meg, ha elég jó, mert én is ezt gondoltam és nézd meg mi lett a vége...pedig mindent megadtam neki, elhalmoztam ajándékokkal, pedig sokkal szegényebb családban élek, mint Ő. és nagyon szeretem még most is, de legszívesebben öngyilkos lennék, de még várok vele egyenlőre...
miközben gondolkodsz hogy téged kihasznál-e hallgasd meg ezt a két számot, és gondolj a vele töltött szép pillanatokra, és hogy azok valós érzelmekre épültek-e:
http://www.youtube.com/watch?v=ZGoWtY_h4xo
és
http://www.youtube.com/watch?v=TMbyWSGYUgc
sok sikert te srác :D rendes nek látszol, remélem nem jól döntesz!!! :)
Tényleg nagyon aranyos vagy. :)
Szerintem vegyél neki egy szál rózsát pl., és nyugi, biztos megérdemled őt. :)
Köszönöm a válaszokat.
Na hogy is mondjam, nem hinném, hogy ki akarna használni mivel semmi látszatát nem adja ennek.
Olyan gyerekes egyébként, tehát nem hinném, hogy annyira érdekelnék a pénz, mivel ha jól tudom, akkor már nagyon régota szegények.
De persze engem ez nem zavar, mivel nagyon összinte, én alig hiszem el, hogy valaki ennyire öszinte tud lenni.
Azért is nagyon kedves és aranyos, mivel nagy családban él és nagyon sok szeretetet kap.
Mesélt az előző fiújáról, aki bántani akarta őt... Olyanokat is elmondot, hogy nincs áramuk, hogy minden évben szednek gesztenyét és hogy kevés pénzért adják le, az apukája is összinte és az öcse is ....
ÉN meg mindet szégyenlek, ők ezeket a dolgokat nem veszik úgy, hogy égő, vagy hogy azért ezt lehet nem kéne elmondani. stb....
Hanem természetesnek veszik, ami szép, szerintem.
A családját már régóta ismerjük , vagy 10 éve. Igaz, hogy a lánnyát csak 4 napja ismerem, és talán ha az elmúlt 10 év során 4-szer láttam, amire nem is emlékszem akkor is lehet sokat mondok.
Veszek neki valamit, de nem tudom mit....ő már adott nekem egy karkötöt, amit ő saját maga készített.
Ma meg akar nekem adni egy macit... MOndtam neki, hogy nekem ne vegyenek semmit és hogy ne költsenek rám...
Na most megyek, mivel a haveromnak is elmondom ezeket :) a facbookon, van egy nagyon jó barátom... :)
Írjatok még.... Szívesen elolvasom.
(második kommentelő vagyok)
De ne sértődj be, ha vesz neked dolgokat, meg ne csezd le, mert tudom mien szar. egyszer elmondtad neki, most pedig dicsérd és élvezd egy ideig (vagy legalább tégy úgy), mert neki az is örömet okoz, hogy adhat neked valamit és te azt szívesen fogadod, és hogy nálad otthon vannak olyan cuccok, amiket tőle kaptál. Aztán egy idő után megint jelezd neki hogy ne költsön rád :) és te is vegyél neki plüssöket meg virágot :D esetleg vmi nyaklánc stb, amit szeret :D de te se túl sokat :) fontos!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!